'
Regisztráció
Magyar
15.000 Ft feletti vásárlás esetén lakossági vásárlóinknak a kiszállítás ingyenes! (Külföldi címre megrendeléseket nem fogadunk!)

Sapos mosódió próbacsomag 35 g

Cikkszám:
41434
EAN:
5999884457398
Tárhely:
A03-08-1
Bruttó egységár:
24 857 Ft/kg
Kiszerelés:
db (35 g)
Gyűjtő:
doboz=50db
ÁFA kulcs:
27%
Ne feledd, bruttó 15000 Ft feletti vásárlás
esetén ingyenesen szállítunk neked!
Bruttó ár: 870Ft
készleten < 10 db
db
  • Termékleírás és adatok
  • Hasonlók
  • Még ez is érdekelhet
  • Értékelések
  • Blog
  • Letöltések

Termékleírás

A mosódió alapvetően gyümölcs, és az ayurvédikus orvoslás használja a magját; nem kell félteni tőle a gyerekeket sem, ha véletlenül hozzá nyúlnak. Lényege a héjában rejlő növényi szappan, ami mosáskor kioldódik, tisztít, és ha mosódió héjat használunk, ez a szappan mosásról mosásra, kb. 3 "adagban" oldódik ki. Ezért 1 mosózsáknyi dió héj 3 mosás során használható fel, az utolsó általában már csak izzadt, picit poros ruhákra elég. Egy adag "első mosásos" dió felveszi a versenyt sok mosóporral önmagában is, de természetesen nem csodaszer: foltokat, erős zsíros szennyeződést nem távolít el (ezért jó mellé a mosószóda), fehér ruháknál pedig valamiféle fehérítő adalékot kíván (pl. szódabikarbóna). A mosódió héj előnyei: - Nagyon gazdaságos: 500g kb. 100 mosásra elegendő. A "rongyos" héjakból gyakran még főzhető egy kis mosógél. - 100% vegán, bőrbarát. - Hatékony: csupán foltok, extra koszos ruhák és hófehér ruhák mosásánál igényel kiegészítőt. - Minden-de tényleg mindenféle- textíliához használható, mivel a növényi szaponin más, mint pl. egy hagyományos mosószappan lúgossága. Jól mosható vele selyem, gyapjú is. És ezért ha sampont készítünk belőle, nem kell ecetes öblítés hozzá. - A mosódió nemcsak használatkor, de használat után is környezetbarát: komposztálható vagy szárazon gyújtosnak is jó. - Előállítása és szállítása etikus és öko: nem használnak permetszert termesztéséhez. Kézi erővel törik fel a héjakat.Egy konténerbe pedig minimum 8000 kg mosódió fér, ami 16 000 háztartás fél éves mosó,-és tisztítószer adagját fedezi. Ha mindez teherautón érkezne, a levegőt sokszorosan szennyeznénk.

Ezt a terméket még senki nem értékelte. Legyél Te az első!

Értékelést írok

Ennyi csillagot adok

Kérlek, értékeld a vásárolt terméket, 1-5 -ös skálán, ahol 5 a legjobb érték. Irreleváns, spam és trágár értékelések esetén moderálást alkalmazunk. Köszönjük neked, hogy pontos és részletes véleményeddel segíted más vásárlók döntéseit!

Legutóbb megtekintett termékek