'
Regisztráció
Magyar
15.000 Ft feletti vásárlás esetén lakossági vásárlóinknak a kiszállítás ingyenes! (Külföldi címre megrendeléseket nem fogadunk!)

Lacalut flora szájvíz 300 ml

Cikkszám:
59620
EAN:
4016369541715
Tárhely:
A12-01-1
Bruttó egységár:
9 217 Ft/l
Kiszerelés:
db (300 ml)
Gyűjtő:
raklap=2160db, doboz=24db
ÁFA kulcs:
27%
Ne feledd, bruttó 15000 Ft feletti vásárlás
esetén ingyenesen szállítunk neked!
Bruttó ár: 2 765Ft
készleten < 10 db
db
  • Termékleírás és adatok
  • Hasonlók
  • Még ez is érdekelhet
  • Értékelések
  • Blog
  • Letöltések

Termékleírás

FRISS LEHELET – SZÁJSZAG ELLEN Célzott segítség szájszag ellen. - Mindennapi védelem a kellemetlen lehelet ellen A LACALUT flora szájvíz egy hígítás nélkül használható szájvíz. Ápolja és tisztán tartja a fogakat és a fogközöket. A speciális összetétel megszünteti a baktériumok okozta szájszagot, ezáltal biztosítja a friss leheletet és a kellemes szájízt. Fogszuvasodás megelőzésére is alkalmas. Hatékonyan támogatja a mindennapos szájápolást és segít egészségesen tartani a fogakat és a fogínyt. Alkalmazza reggel, napközben és este. Öblögessen intenzíven kb. 10 ml LACALUT flora szájvízzel kb. 30 másodpercig, és utána köpje ki az oldatot. Vízzel már ne öblögessen. Ha véletlenül lenyelné, egészségkárosodástól nem kell tartania. Nátrium-fluoridot tartalmaz. Fluoridtartalom: 100 ppm. Figyelmeztetés: Használat után gondosan zárja le a flakont. Közvetlen napsütéstől és hőtől óvja. Csak felnőttek számára ajánlott.

Ezt a terméket még senki nem értékelte. Legyél Te az első!

Értékelést írok

Ennyi csillagot adok

Kérlek, értékeld a vásárolt terméket, 1-5 -ös skálán, ahol 5 a legjobb érték. Irreleváns, spam és trágár értékelések esetén moderálást alkalmazunk. Köszönjük neked, hogy pontos és részletes véleményeddel segíted más vásárlók döntéseit!

Legutóbb megtekintett termékek