'
Regisztráció
15.000 Ft feletti vásárlás esetén lakossági vásárlóinknak a kiszállítás ingyenes! (Külföldi címre megrendeléseket nem fogadunk!)

Netamin ginkgo biloba 300 mg 30 db

Cikkszám:
44797
EAN:
5999885110131
Tárhely:
A22-08-3
Bruttó egységár:
70 Ft/db
Kiszerelés:
doboz (30 db)
Gyűjtő:
gyujto=24doboz
ÁFA kulcs:
27%
Ne feledd, bruttó 15000 Ft feletti vásárlás
esetén ingyenesen szállítunk neked!
Bruttó ár: 2 105Ft
készleten
doboz
  • Termékleírás és adatok
  • Hasonlók
  • Értékelések
  • Blog
  • Letöltések

Termékleírás

Netamin Ginkgo Biloba 300mg értágító, keringésjavító segíti a mentális aktivitást, a világos gondolkodást, a memória működését javíthatja a szellemi teljesítőképességet, a koncentrációs- és tanulókészséget  antioxidáns javasolt szorongás és depresszió ellen is Rövid leírás A ginkgo biloba egyike a leghosszabb életű fafajtának, akár ezer évig is elélhet. Páfrányfenyő vagy biloba néven is ismerik. A világ számos pontján alkalmazzák a szellemi funkciók, a memória javítására és keringési rendellenességek ellen. Bár még vita tárgyát képezi, de sok helyen használják a ginkgot a demencia és az Alzheimer kór kezelésére is, egy amerikai kutatás szerint pedig szorongásos megbetegedések, depresszió ellen is bevethető. A ginkgo biloba levelek két fő vegyianyag-csoportot, flavonoidokat és terpenténeket tartalmaznak, melyek antioxidáns hatással rendelkeznek. Ez a termék az Országos Élelmezés- és Táplálkozástudományi Intézet által notifikált készítmény. OÉTI szám: 11492/2012. Miért érdemes szedni? értágító, keringésjavító. Flavonoidjai hozzájárulnak a keringési rendszer normál működéséhez, a megfelelő véráramláshoz, így a sejtek oxigénnel és tápanyaggal való ellátásához segíti a mentális aktivitást, a világos gondolkodást, a memória működését. A Ginkgo falvonoidjai a normál vérkeringés biztosítása által támogatják a kognitív funkciókat, melyek kapcsolatban vannak az agy teljesítményével és reakcióképességével segíti az időskori agyműködés megfelelő szinten tartását javíthatja a szellemi teljesítőképességet, a koncentrációs- és tanulókészséget antioxidáns hatása révén hozzájárul a szervezetet károsító szabadgyökök semlegesítéséhez javasolt szorongás és depresszió ellen is még nem bizonyított, de több helyen használják a demencia és az Alzheimer-kór kezelésére EFSA (Európai Élelmiszerbiztonsági Hivatal) állítások: A ginkgo biloba segíti a mentális aktivitást. A ginko biloba hozzájárulhat az időskori agyműködés megfelelő szinten tartásához. A ginkgo biloba hozzájárul a keringési rendszer jó működéséhez,  amely kapcsolatban van az agy teljesítményével és reakciókészségével. A ginkgo biloba a világos gondolkodáshoz a tények könnyebb visszahívhatóságán át segít hozzá. Az itt szereplő információk a törvényi előírásoknak megfelelően a termék összetevőire vonatkozó, EFSA (Európai Élelmiszerbiztonsági Hivatal) által vizsgált és tudományosan igazolt állítások.

Ezt a terméket még senki nem értékelte. Legyél Te az első!

Értékelést írok

Ennyi csillagot adok

Kérlek, értékeld a vásárolt terméket, 1-5 -ös skálán, ahol 5 a legjobb érték. Irreleváns, spam és trágár értékelések esetén moderálást alkalmazunk. Köszönjük neked, hogy pontos és részletes véleményeddel segíted más vásárlók döntéseit!

Legutóbb megtekintett termékek