Regisztráció
15.000 Ft feletti vásárlás esetén lakossági vásárlóinknak a kiszállítás ingyenes! (Külföldi címre megrendeléseket nem fogadunk!)
Útipatika ötletek a nyári kiruccanásra a NaturComforttól 2021.07.16.

Útipatika ötletek a nyári kiruccanásra a NaturComforttól

Mit vigyen magával visszerek és lábdagadás ellen? Szeretne a nyaralás alatt feledhetetlen élményekkel gazdagodni? Ez esetben a megfelelő úticél kiválasztása mellett érdemes minden lehetséges eshetőségre felkészülve elindulni. A ruhák, a telefontöltő és a költőpénz mellett az útipatika összeállítása is kiemelten fontos. Lássuk, milyen termékeknek érdemes feltétlenül helyet szorítani a bőröndben a szokásos fejfájás és lázcsillapítók, vitaminok mellett, ha nem szeretné, hogy a lábdagadás vagy a visszeres panaszok beárnyékolják a családi kikapcsolódást.

Így lesz boldog, problémamentes napozás! 2021.07.02.

Így lesz boldog, problémamentes napozás!

Jó tanácsok a leégésmentes vidám nyárhoz Itt a nyár, a standszezon és ezzel a napon töltött órák száma is jelentősen magasabb. Nézzük mire figyeljünk napozáskor, különösen, ha érzékeny bőrű vagy, illetve ha gyermek van a családban.

Hialuronsav: Szépségünk őre 2021.06.01.

Hialuronsav: Szépségünk őre

A mindennapos környezeti hatások komoly megterhelést jelentenek bőrünk számára. Olyan tényezők, mint az UV sugárzás, a dehidratáltság mind bőrünk öregedéséhez, szarkalábak, ráncok kialakulásához vezethetnek. Manapság egyre nagyobb népszerűségnek örvendenek azok a készítmények, amelyek a feszes, szép bőr fenntartásához járulnak hozzá. Ezen termékek egyik kiemelt hatóanyag a hialuronsav, amely a kozmetikumok között az elmúlt évtizedekben az egyik legnépszerűbb hatóanyagnak számít.

VitaMed Viszonteladói Akadémia 2021.06.01.

VitaMed Viszonteladói Akadémia

Hatékony forrásszerzés, értékesítés és cégépítés, termékismeret. Kulcsterületek az Ön sikeréhez!

A Prookies süteményei bűnbe visznek, lelkiismeret-furdalás nélkül.. 2021.06.01.

A Prookies süteményei bűnbe visznek, lelkiismeret-furdalás nélkül..

A Prookies süteményei bűnbe visznek, lelkiismeret-furdalás nélkül. Miért? Mert egyszerre ízletesek és egészséges összetevőkből állnak. Úgy alkottuk újra a legnépszerűbb magyar süteményeket, hogy ízélményük megtartása mellett magas legyen a fehérjetartalmuk és megfelelő energiaforrást biztosítsanak akár egy sportoló, akár egy tudatosan étkező számára is.

A csodás Aloe Vera 2021.05.31.

A csodás Aloe Vera

Kevesen tudják, hogy az aloe nemzetségbe több mint 300 faj tartozik. Az orvosi aloét nagyon régóta használják gyógyításra. Elsősorban égési sérüléseknél, vagy a bőr gyógyulási folyamatainak felgyorsítása érdekében hívták segítségül a növényt, de emésztési problémáknál is sokszor alkalmazták. (Az aloénak lándzsás, húsos, nagy levelei vannak, amelyek fél méterre is megnőhetnek. Letört levelei újranőnek. Érdekes tény: a gyógyító nedv kinyerésével várni kell a növény 4-5 éves koráig, mert addig csak mérgező anyagot termel. A közismert értékes, kocsonyás anyag a levél belső részében található.)

Thai hetek a Bijóban.. 2021.05.25.

Thai hetek a Bijóban..

Thaiföldről sokaknak egy csodás nyaralás, pazar kultúra, ínycsiklandozó ételek és italok jutnak az eszükbe. Polcainkon számos alapanyag megtalálható, mely egy ízletes thai étel elkészítéséhez elmaradhatatlan.

Végre megérkezett hazánkba is a népszerű AnxioControl, rendeljen elsőként! 2021.05.20.

Végre megérkezett hazánkba is a népszerű AnxioControl, rendeljen elsőként!

Ez a rendkívüli gyógynövényekből készült, speciális alapanyagokra standardizált termék, klinikai vizsgálatok sorával alátámasztva segít átvészelni a feszült heteket. Kevesebb szorongást, jobb alvást és kiegyensúlyozottabb mindennapokat ígér.

Silver-Age Aromaterápiás tusfürdők 2021.05.14.

Silver-Age Aromaterápiás tusfürdők

A Silver-Age aromaterápiás tusfürdő sorozatát a természet ihlette, a természetesség jegyében készítettük.

Természetes hatóanyagokkal az aktív alakformálásért 2021.05.14.

Természetes hatóanyagokkal az aktív alakformálásért

A Hagyományos Kínai Orvoslásban (HKO) ismert a kiegyensúlyozott és egészséges táplálkozás néhány általános alapelve, amelyek lényegében az egyensúly és a mértékletesség megteremtésének kialakítására helyezik a hangsúlyt. Egészségünk védelme érdekében érdemes ezt a három alapvető irányt követni.

Kategóriák