Regisztráció
15.000 Ft feletti vásárlás esetén lakossági vásárlóinknak a kiszállítás ingyenes! (Külföldi címre megrendeléseket nem fogadunk!)
ERBENOBILI –Növényi kivonatokon alapuló étrend-kiegészítő termékek 2021.02.18.

ERBENOBILI –Növényi kivonatokon alapuló étrend-kiegészítő termékek

Az év elején már bemutatott gyermek Erbenobili termékeken túl a felnőtt étrend-kiegészítő termékek is elérhetőek. Ahogy a gyermekeknél, itt is spagirikus (a Spagyric szó a görös spao (szétválasztani) és az ageiro (egyesíteni) szavakból áll) eljárással készültek a termékek, és a vörösboros áztatás folyamata sem maradt ki.

Alakítsd ki a saját fürdő rituálédat! 2021.02.05.

Alakítsd ki a saját fürdő rituálédat!

A tusolás, vagy kádfürdőzés napunk egyik fénypontja lehet, hiszen tisztálkodási rutinunk egy kellemes programja. Élvezzük ki minden pillanatát, kényeztessünk magunkat!Attól függően, hogy egy frissítő reggeli zuhanyt, vagy inkább egy esti, ráérősebb kádfürdőzést választasz, változik általában a használt termék is.

Fájdalomcsillapítás és ízületápolás a NaturComfort segítségével 2021.01.28.

Fájdalomcsillapítás és ízületápolás a NaturComfort segítségével

A népi gyógyászatban a fájdalomcsillapítás a különböző fájdalomcsillapító hatásukról ismert gyógynövények segítségével valósulhat meg.Éppen ezért tettük a leghatékonyabbnak tartott összetevőket a már jól ismert Magyar Családi Balzsam és a Magyar Családi Balzsam extra hűsítéssel termékeinkbe is. A részletekért olvasson tovább!

ERBENOBILI –Növényi kivonatokon alapuló étrend-kiegészítő termékek 2021.01.13.

ERBENOBILI –Növényi kivonatokon alapuló étrend-kiegészítő termékek

Az Olaszországban található Erbenobili a modern kori tudomány és az ősi gyógynövények használatának segítségével állít elő étrend-kiegészítő termékeket, amelyek támogatják szervezetünk helyes működését, javítják a természetes védekező képességet illetve egyensúlyt építenek ki.

Bio folyékony gomba kivonatokkal és vegán-gombás Shakekkel az egészséges életmód szolgálatában. 2021.01.13.

Bio folyékony gomba kivonatokkal és vegán-gombás Shakekkel az egészséges életmód szolgálatában.

A természet különleges ajándékai a gombák. Nem tartoznak sem a növényvilághoz, de az állatok „országába“ sem. Kevesek számára ismert, hogy a magyar népi gyógymódok sokféle gombát használtak, több mint 30-féle gombafaj gyógyító alkalmazását jegyezték le már 400 éves kéziratok és modern néprajzi gyűjtemények is (nagyrészt az erdélyi, de Nyugat-Magyarországi és felvidéki hagyományok alapján). Azóta kiderült, hogy ezek közül bármelyik ehető gombafajt vették tüzetesebb tudományos vizsgálat alá a gyóg

Mindennapi kenyerünk – lehet egy kis szénhidráttal kevesebb? 2021.01.13.

Mindennapi kenyerünk – lehet egy kis szénhidráttal kevesebb?

Mélyen gyökerezik a kultúránkban az a gondolat, miszerint kenyér nélkül nem lehet élni. Ha azonban kicsit messzebbről, akár kontinensek távlatából tekintünk erre a szénhidrátban bővelkedő alapélelmiszerre, rájövünk, hogy a mai kenyereknek léteznek alternatívái, mégpedig a világon szinte mindenütt ősibb lepény- vagy lapkenyerek formájában.

Minősített BIO mosószerek és tisztítószerek Németországból 2021.01.13.

Minősített BIO mosószerek és tisztítószerek Németországból

Mi a Sodasannál ebben hiszünk, ezért szeretünk minden nap felkelni.”Szeretnénk otthonunkban tisztaságot, de nem mindegy milyen áron kapjuk ezt meg. A Sodasan márka minden törekvése a valódi ökológiai cselekvés körül forog, hogy miként lehet ellensúlyozni az éghajlatváltozás negatív hatásait. Azzal, hogy az otthonodban használt mosó- és tisztítószereket olyan márkára cseréled, melynek a minősítése garantálja a teljes biológiai lebonthatóságot te is sokat tehetsz a környezeted védelméért.

Természetesen, a gyógynövények erejével! 2020.12.15.

Természetesen, a gyógynövények erejével!

Napjainkban a tradicionális gyógynövények ismét reneszánszukat élik, egyre többen ismerik fel áldásos hatásukat, így egyre szaporodnak a gyógynövényeket forgalmazó szaküzletek. Ma már nemcsak szárított formában juthatunk hozzá a különböző gyógynövényekhez, hanem könnyen adagolható és egyszerűen alkalmazható tabletta formában is.

Lepd meg szeretteidet Bijó Ajándékutalvánnyal! 2020.12.08.

Lepd meg szeretteidet Bijó Ajándékutalvánnyal!

Neked is fejtörést okoz az ajándékválasztás? Szeretnél szép, kedves és hasznos ajándékot tenni a fa alá? A BIJÓ segít NEKED!

Lassan rágj, tovább élsz! 2020.12.08.

Lassan rágj, tovább élsz!

A kínai táplálkozástan megelőző, egészségmegőrző, illetve gyógyító jellegű, az energia és az anyag, a qi és a yin-yang egyensúlyán alapul.

Kategóriák