Regisztráció
15.000 Ft feletti vásárlás esetén lakossági vásárlóinknak a kiszállítás ingyenes! (Külföldi címre megrendeléseket nem fogadunk!)
Mandor mandulaitalok 2022.06.07.

Mandor mandulaitalok

A Mand’or termékek gyártója a Policom megalakulása óta a fogyasztók egészségét és a környezet tiszteletben tartását helyezte előtérbe.

ÁRSTOP 2022.06.03.

ÁRSTOP

A kormány arról döntött, hogy árstopot vezet be egyes alapvető élelmiszerekre. Ez alapján az érintett termékek kiskereskedelmi árát úgy kell megállapítani, hogy az nem lehet magasabb a 2021. október 15. napon alkalmazott kiskereskedelmi árnál. Az árstop 2022. február 1-től május 1-ig tart.

Baba higiénia – Biztonságosan a bőr és a környezet védelmében 2022.06.03.

Baba higiénia – Biztonságosan a bőr és a környezet védelmében

A legkisebbek érzékeny bőre különleges törődést igényel, ugyanis bőr ilyenkor még nem rendelkezik védő funkcióval, ezért minden hatás fokozottan éri őket.

Ásványi anyagokkal, nyomelemekkel, vitaminokkal bombázza a szervezetet! 2022.06.03.

Ásványi anyagokkal, nyomelemekkel, vitaminokkal bombázza a szervezetet!

A gombák az immunrendszert oly módon erősítik, hogy a bennük lévő extra mennyiségű és minőségű hatóanyaggal elérik, hogy szervezetünk olyan magas felkészültségi állapotban legyen, amelyre szükségünk van! Erre garancia ez a négyes fogat, melynek szereplői egyenként is sokat tesznek immunrendszerünk erősségéért!

Diabet Guard – Gymnema Sylvestre-tartalmú granulátum a cukoregyensúly fenntartásáért 2022.06.03.

Diabet Guard – Gymnema Sylvestre-tartalmú granulátum a cukoregyensúly fenntartásáért

A cukoregyensúly beállítása teljesen új kezdet lehet táplálkozási szokásainkban s ezzel következményesen életerőnk alakulásában, motiváltságunkban. Illetve, ha másképp, örömmel, de mértékletesen táplálkozunk, az visszahat cukorszintünkre, emésztésünkre.

Szépségápolás 40 felett 2022.06.03.

Szépségápolás 40 felett

A változó korú hölgyek gyakran tapasztalhatják, hogy az addig kialakult szépségápolási rutin már nem elégíti ki a bőrük igényeit. A Silver-Age márka megálmodója, a Silanus Kozmetikai és Kereskedelmi Kft. csapata azon dolgozik, hogy tökéletes megoldást kínáljon a 40 év feletti hölgyek számára. Küldetésüket szeretnék megosztani minden kedves olvasóval. Ismerje meg a Silver-Age márkát!

Diabet Guard – Gymnema Sylvestre-tartalmú granulátum a cukoregyensúly fenntartásáért 2022.05.26.

Diabet Guard – Gymnema Sylvestre-tartalmú granulátum a cukoregyensúly fenntartásáért

A cukoregyensúly beállítása teljesen új kezdet lehet táplálkozási szokásainkban s ezzel következményesen életerőnk alakulásában, motiváltságunkban. Illetve, ha másképp, örömmel, de mértékletesen táplálkozunk, az visszahat cukorszintünkre, emésztésünkre.

ASHWAGANDHA az ayurvedikus gyógyászat gyakran használt szere stresszoldó, memóriajavító előnyökkel 2022.05.18.

ASHWAGANDHA az ayurvedikus gyógyászat gyakran használt szere stresszoldó, memóriajavító előnyökkel

Az Ashwagandha nevű növényt gyakran „indiai ginzeng”-ként említik. Rendszeres fogyasztása számos előnyt hozhat.

York Öko termékcsalád 2022.05.11.

York Öko termékcsalád

A York Öko termékcsalád egyes tagjai fenntartható forrásból származó bambuszból, mások pedig újrahasznosított műanyag palackokból készülnek. Igazán sokszínű társaság, de van egy közös pont bennük: tudatosak. Tedd szebbé az otthonod a York Öko termékcsalád ízléses és környezetbarát darabjaival!

Kategóriák