Regisztráció
15.000 Ft feletti vásárlás esetén lakossági vásárlóinknak a kiszállítás ingyenes! (Külföldi címre megrendeléseket nem fogadunk!)
GRENO préselt gyümölcslevek 2022.01.11.

GRENO préselt gyümölcslevek

A lágy passztőrnek és a csíramentes töltésnek köszönhetően termékeinkben minden vitamin, tápanyag benne marad, minden más – a szervezet számára szükségtelen, esetleg káros – elpusztul.

3 egyszerű tipp a kéz- és csukló fájdalom ellen 2022.01.11.

3 egyszerű tipp a kéz- és csukló fájdalom ellen

A kéz- és csukló fájdalom viszonylag könnyen kialakulhat a monoton, folytonosan ismétlődő mozgásokkal járó munkavégzés következtében, de csak ritkán jelent súlyos vagy hosszú távú problémát.

BIZTONSÁGOS VASPÓTLÁS – A FERROTAMIN® (III) VAS-KOMPLEX SEGÍTI A VASRAKTÁRAK MEGFELELŐ SZINTJÉNEK FENNTARTÁSÁT! 2022.01.11.

BIZTONSÁGOS VASPÓTLÁS – A FERROTAMIN® (III) VAS-KOMPLEX SEGÍTI A VASRAKTÁRAK MEGFELELŐ SZINTJÉNEK FENNTARTÁSÁT!

A vashiány okozta vérszegénység az egyik leggyakoribb betegség a világon. A magyar ajánlások napi 15 mg elemi vas bevitelét javasolják felnőttek számára. Bizonyos természetes élethelyzetekben ez a mennyiség azonban már nem elegendő!

HIGH PROTEIN PASTA - már 5 variációban 2021.12.09.

HIGH PROTEIN PASTA - már 5 variációban

Fusilli, lassange, fodros kocka, spagetti, szélesmetélt

Ezekre figyelj, ha érzékeny a bőröd 2021.12.07.

Ezekre figyelj, ha érzékeny a bőröd

Bőröd az őröd A bőr a legnagyobb szervünk, a védekezésben meghatározó szerepet tölt be, tulajdonképpen a védvonala az emberi szervezetnek a külső behatásoktól, amelyek miatt egy idő után veszít az ellenálló képességéből. Mivel bőrünk a kórokozókkal szembeni védekezésben, a hő és folyadékháztartás szabályozásában is aktívan részt vesz, így érdemes ápolni és vigyázni rá.

HerbalProdukt 2021.12.07.

HerbalProdukt

A márkanév kötelez! A magyar gyártású HerbalProdukt termékek alapanyagai gyógynövények és ezek kivonatai.

Karácsonyi nagytakarítás, újragondolva: bemutatjuk az ökotudatos tisztaság új ikonjait 2021.12.07.

Karácsonyi nagytakarítás, újragondolva: bemutatjuk az ökotudatos tisztaság új ikonjait

A kimerítő, sokszor napokig húzódó és vegyszerekben ázó ünnepi nagytakarítás a múlté: eljött a természetes ragyogás ideje. Idén karácsonykor lepjük meg magunkat – és lakásunkat – az Attitude termékek környezet- és családtudatos gondoskodásával. Mert a makulátlanul tiszta otthon természetesen fontos: a hangsúly pedig a „természetesen” van.

Szintetikus vagy természetes illatosítás? Csak természetesen! 2021.11.18.

Szintetikus vagy természetes illatosítás? Csak természetesen!

A szintetikus illatok nemcsak számunkra egészségtelenek, de a környezetet is károsítják. Pusztán azért, mert egy termék virág illatot vagy frissítő citrusos illatot hagy maga után, még nem biztos, hogy jól is tisztít, ráadásul az erős illatokat csupán azért adják a termékekhez, hogy azok erős vegyszerszagát elnyomják. Utazzunk együtt a CYCLE-vel az illatosítók világába, tudjuk meg együtt, miért illatosítják a termékeket, mik a kockázatok és miként kerülhetjük el őket.

Két alapvető vitamin, ami nélkül nincs egészség 2021.11.09.

Két alapvető vitamin, ami nélkül nincs egészség

A téli időszak alatt lemerülőben lévő vitamin raktárak miatt fogékonyabbak lehetünk a különböző kórokozók által terjesztett betegségekre. Érdemes tehát felkészülten fordulnunk az előttünk álló évszak kihívásai felé.

Gondolta volna? Ez a nyaki fájdalom leggyakoribb oka 2021.11.09.

Gondolta volna? Ez a nyaki fájdalom leggyakoribb oka

A nyaki fájdalom gyakori panasz, melynek hátterében, az esetek többségében a nyakizmok feszülése áll. Szerencsére, célzott lazító gyakorlatokkal és a népi gyógyászatban évszázadok óta az izomgörcsök és feszülés oldására használt hatóanyagokból álló, természetes eredetű külsőleg alkalmazható termékek segítségével gyors javulás érhető el.

Kategóriák