Regisztráció
15.000 Ft feletti vásárlás esetén lakossági vásárlóinknak a kiszállítás ingyenes! (Külföldi címre megrendeléseket nem fogadunk!)
Mennyei őszi almás pite recept! 2021.10.07.

Mennyei őszi almás pite recept!

Nincs jobb ilyenkor az őszi időben, mint egy jó forró és finom almás pite. ?? És mindezt lehet növényi alapon is!

Figyelem, csalók nyereményjátékot hirdetnek a nevünkben! 2021.10.07.

Figyelem, csalók nyereményjátékot hirdetnek a nevünkben!

Szeretnénk felhívni figyelmeteket egy online terjedő csalásra, melyben a csalók vállalatunk nevében azzal keresik fel áldozataikat, hogy Bijó ajándékutalványt vagy éppen okostelefont nyertek. Ennek fejében a postázási költség kiegyenlítését, valamint postázási cím megadását kérik.

Covid, és ami utána van 2021.10.05.

Covid, és ami utána van

A COVID-19 lassan 3 éve kíséri életünket, nagymértékben megváltoztatva mindennapjainkat. A szakemberek a vírus negyedik hullámát őszre prognosztizálják, ezért is érdemes immunrendszerünket felkészülten tartani.

Jackfruit, a különleges gyümölcs, amit hús helyett is fogyaszthatsz 2021.10.04.

Jackfruit, a különleges gyümölcs, amit hús helyett is fogyaszthatsz

A világ legnagyobb fán termő gyümölcséről van szó, aminek a felhasználási módja meglehetősen változatos, ugyanis nemcsak gyümölcsként, de a vegetáriánus és vegán konyhában mintegy húshelyettesítőként használható.

Forradalom a mosogatásban egy tisztább világért 2021.09.30.

Forradalom a mosogatásban egy tisztább világért

Egyre több szó esik környezetünk vegyi- és hulladékból eredő szennyezettség katasztrofális méretéről és hatásairól, melynek hatására egyre többen látják be, hogy saját egészségünk, valamint a környezetük védelme érdekében igazán megéri váltani.

Az izomfájdalom okai, kezelése és megelőzési lehetőségei 2021.09.30.

Az izomfájdalom okai, kezelése és megelőzési lehetőségei

Az izomfájdalom (myalgia) rendkívül gyakori. Szinte mindenki tapasztalta már az élete során legalább egyszer. Mivel a test szinte minden részén található izomszövet, a fájdalom sem lokalizálódik csupán egy-egy területre, hanem gyakorlatilag a test bármely részén megjelenhet.

5 tipp, amivel megőrizhető a mozgás könnyedsége 2021.08.31.

5 tipp, amivel megőrizhető a mozgás könnyedsége

Mozgás nélkül nincs egészség. Vannak azonban olyan mozgásszervi elváltozások, amelyek nehézkessé és fájdalmassá teszik a mindennapokat. Ilyen pl. a közönséges derékfájás (lumbágó), degeneratív ízületi gyulladás (oszteoartritisz), porckopás (artrózis) és bizonyos izomfájdalommal járó állapotok is.

Ziaja - Arcápolás a természet erejével 2021.08.31.

Ziaja - Arcápolás a természet erejével

A Ziaja cég családi vállalkozásként indult, két gyógyszerész Aleksandra és Zenon Ziaja alapították Gdanskban 1989-ben. A Ziaja az egész család kozmetikai márkája, hiszen a család minden tagja, kicsik és nagyok, egyaránt, megtalálhatják a számukra leginkább ideális kozmetikumokat.

Egységben az egészség 2021.08.10.

Egységben az egészség

Felgyorsult világunkban, a modern kor emberének mindennapos kihívást jelent lépést tartani ezzel a tempóval. A külvilágból érkező számtalan impulzus folyamatos éberségben tartja elménket, szervezetünket, azért, hogy a nap teljes egészében állandó felkészültségbe kényszerülve minél gyorsabban tudjunk reagálni a minket érő ingerekre. Ez azonban hosszútávon a szervezet kimerüléséhez vezethet, hiszen a hétköznapokban, és sokszor hétvégéken sincs lehetőség teljeskörű kikapcsolásra.

A derékfájás életmódbeli okai és természetes kezelési lehetőségei 2021.08.10.

A derékfájás életmódbeli okai és természetes kezelési lehetőségei

Öt magyar emberből négy legalább egyszer átélte már az élete során a közönséges derékfájás gyötrelmeit. A civilizációs betegségként is számon tartott lumbágó oka a különböző életmódbeli sajátosságokban keresendő.

Kategóriák