Regisztráció
15.000 Ft feletti vásárlás esetén lakossági vásárlóinknak a kiszállítás ingyenes! (Külföldi címre megrendeléseket nem fogadunk!)

Fontos információk és tudnivalók meglévő és jövőbeli viszonteladóinknak:

I. Regisztráció

A Bijó Szakáruházban kereskedői listaáron történő vásárlás kizárólag törzsvásárlói kártyával (vevőkártya) lehetséges. Partnerünk az lehet, akinek fő tevékenységi körébe tartozik az élelmiszer, bio- és reformélelmiszer, gyógynövény és gyógyhatású készítmények kereskedelme. Működési engedélye az alábbi TEÁOR számokra szól: 4711, 472, 478, 4791, 4773, 4774, 4775, 861, 862,869, 9602, 9604.
 

A regisztrálásához az alábbi dokumentumok szükségesek.
Cégek esetén:

  1. Cégkivonat vagy végzés
  2. Aláírási címpéldány vagy aláírás minta
  3. Működési engedély vagy igazolás kereskedelmi tevékenység végzéséről
  4. Kitöltött, aláírt szerződés melyet a regisztráció során szükséges feltölteni rendszerünkbe (szkennelve)

Egyéni vállalkozók esetén:
 

  1. Az egyéni vállalkozást igazoló dokumentum (igazolás vagy vállalkozói igazolvány)
  2. Működési engedély, vagy igazolás kereskedelmi tevékenység végzéséről
  3. Kitöltött, aláírt szerződés, melyet a regisztráció során szükséges feltölteni rendszerünkbe (szkennelve)

Viszonteladói szerződés innen tölthető le: viszonteladói szerződés

Amennyiben a regisztráló személye nem egyezik a cég nevében aláírásra jogosult személlyel, meghatalmazásra is szükség van.

Vevőkártyáját minden személyes vásárláskor hozza magával, mivel a Bijó Szakáruházban, cégek, kizárólag kártyájuk bemutatásával tudnak vásárolni.

Amennyiben kártyáját elvesztette, haladéktalanul értesítse vevőszolgálatunkat, hogy inaktiválhassuk azt.
Kártyája elvesztése vagy megsemmisülése esetén 1 000 Ft befizetésével új kártyát igényelhet. Egy viszonteladó, maximum 2 db kártyát igényelhe
t ingyenesen.

Személyes vásárlás:

Nyitva tartás: A kereskedés hétfőtől péntekig 07:00 és 19:00 óra között várja partnereit. Szombaton 9:00 és 17:00 óra között várja vásárlóit. Vasárnap zárva tart.

Fizetés:
Vásárlás készpénzfizetéssel, bankkártyával vagy átutalással (előzetes megállapod
ás, havi forgalmi terv vállalás és kezességvállalás szükséges hozzá) lehetséges.

Vásárlási limit: Tájékoztatjuk Önöket, hogy kereskedelmi lista áraink (nagykereskedelmi ár) igénybe vételéhez vásárlási limitet vezettünk be, melynek összege havi nettó 60.000 Ft és minimum 1 db vásárlás. Kizárólag azon kereskedelmi partnereink tudják igénybe venni kereskedelmi lista árainkat (nagykereskedelmi ár), akik minimum nettó 60.000 Ft értékben vásároltak előző hónapban!

Kereskedelmi partnereinket, akiknek vásárlása a havi nettó 60.000 Ft értéket nem éri el fogyasztói (lakossági ár) áron szolgáljuk ki.

Havi kiértékelésünk, minden hónap elsején történik meg, melyet egy automata algoritmus lefuttatása végez el. A kiértékelés után történt vásárlások, a következő időszakba számítanak bele. Vásárlási összeg átvezetésére, összevonására, több hónapon keresztül történő halmozására nincs lehetőség.

Hasznos tudnivalók:
20 cm x 30 cm-nél nagyobb táskát az eladótérbe nem lehet bevinni, azokat az előtérben található csomagmegőrzőkben lehet elhelyezni. A csomagmegőrzőkben elhelyezett tárgyakért felelősséget nem vállalunk. 
A Bijó Szakáruházba gyermekek is beléphetnek!

A Szakáruház területére történő belépéssel, elfogadják a hatályos Házirendet, mely nyomtatott formában elérhető a Szakáruház recepcióján, valamint elektronikus formában a www.bijo.hu weboldalon.

A Bijó Szakáruház érvényben lévő házirendje
ITT tölthető le. Kérjük szíves együttműködését a Házirend betartásában!

Bijó Irodaház Parkolási Szabályzata
ITT tölthető/érthető el! Kérjük szíves együttműködését a Parkolási Szabályzat betartásában!

 

II. Rendelésfelvétel

A rendelések leadásakor kérjük, pontosan adja meg a termék teljes megnevezését, kiszerelését (esetleg a cikkszámot), vagy vonalkódját! Ez nagymértékben megkönnyíti a vevőszolgálat munkáját, így csökkenthető a tévesen kiszállított áruk mennyisége és növelhető a kiszállítás pontossága. Együttműködésüket előre is köszönjük!

Tájékoztatjuk Önöket, hogy 2022. szeptember 01-től
, a megnövekedett energia és benzinárakra való tekintettel új rendelési minimum értéket vezettünk be, melynek összege: nettó 60.000 Ft / megrendelés! A rendelési minimum értéket el nem érő megrendeléseket, nem fogadjuk el, azokat nem dolgozzuk fel és nem kerülnek kiszállításra. A rendelési értéktől függetlenül, személyesen (Cash & Carry jelleggel), nyitvatartási időben, bármikor vásárolhatnak.

A rendelési minimum érték bevezetésére, a hatékonyság növelése, valamint költségcsökkentés érdekében kerül sor, hogy továbbra is fenn tudjuk tartani szolgáltatásaink színvonalát és a kedvező árakat.

Vevőszolgálat:
Hétköznap 07:00 – 19:00 óra között áll ügyfeleink rendelkezésére, azonban rendelésfelvétel kizárólag 17:00 óráig történik.
Szombaton 09:00 – 17:00 óra között áll ügyfeleink rendelkezésére

Árlisták:
A Bijó Kft. minden hónapban megküldi elektronikus hírlevél formájában (tájékoztató jelleggel), az Ön által megadott e-mail címre, kereskedelmi, akciós, újonnan belistázott, megszűnő, import és saját márkás termékeit tartalmazó árlistáit. A megküldött árlisták nem minősülnek hivatalos árajánlatnak. Ön a webáruházba történő regisztrációja után, egyedi árlistákat tud kérni.

Megrendelés:
Az alábbi elérhetőségeken várjuk
megrendeléseiket:

Telefon +361-814-6450 hétköznap 7:00 – 17:00 óra között, Szombaton 09:00 – 17:00 óra között

E-mail: rendeles (kukac) bijo.hu 0:00 – 24:00 óra között

Fax +36 1 814 6488 0:00 – 24:00 óra között

Web: www.bijo.hu 0:00 – 24:00 óra között.

Amennyiben lehetséges, kérjük, hogy webáruházunkon keresztül adják le megrendeléseiket. Ezáltal kizárva a legtöbb tévedés lehetőségét és gyorsítva a kiszolgálást!

III. Szállítási határidők

A Bijó Kft. a hét minden munkanapján (Hétfőtől - Péntekig) szállít árut Magyarország teljes területén! Szombaton kiszállítás nem történik, áthelyezett munkanap esetén sem.


Adott munkanap 12 óráig leadott megrendeléseket a következő munkanapon vagy a kért munkanapon kiszállítjuk az üzlet hivatalos nyitvatartási ideje alatt.

Adott munkanap
12 óra után leadott rendelések a következő munkanap kerülnek átadásra a futárszolgálat részére, így a kiszállítás a rá következő munkanapon történik meg, az üzlet hivatalos nyitvatartási ideje alatt.

Felhívjuk kedves Partnereink figyelmét, a cégünk által üzemeltetett országos Túra jellegű kiszállításra, amellyel a legkönnyebben és legmegbízhatóbban tudjuk ellátni üzletét! Túra kiszállítás részlet
eivel kapcsolatban, kérem keressék
Vevőszolgálatunkat bizalommal!

Személyes átvétel: Amennyiben személyesen kívánja átvenni a megrendelt árut, úgy a munkanapon 12 óráig leadott rendelését aznap 17 óra után, a 12 óra után leadottat pedig, következő munkanap reggel 7 órától tudja átvenni.

Tájékoztatjuk Vásárlóinkat, hogy a szállítási határidők megnövekedhetnek kiemelt időszakokban, pl: ünnepek, hosszú hétvégék, illetve időszakosan, előre nem látható, munkaerőpiaci problémák miatt, bővebb információt a weboldalon illetve a vevőszolgálaton talál!

IV. Kiszállítási díjak

Az elmúlt időszakban jelentősen megemelkedtek a logisztikával kapcsolatos költségek, amelynek mi is szenvedő alanyai vagyunk, így 2022. november elsejétől logisztikai díjat vagyunk kénytelenek bevezetni.

Ennek mértéke: nettó 1000 forint/szállítási cím

V. Fizetési kedvezmények

Törzsvásárlóink (havonta minimum kétszeri vásárlás) a havi forgalom függvényében a kereskedői árakból, kedvezményt kaphatnak. Kedvezmény beállítása, kizárólag Kereskedelmi Osztályunkkal történő sikeres tárgyalás után történhet.

A fentiektől való eltérés jogát fenntartjuk, bármilyen változás esetén, a megadott elektronikus elérhetőségén, hírlevél formájában értesítjük!