'
Regisztráció
Magyar
15.000 Ft feletti vásárlás esetén lakossági vásárlóinknak a kiszállítás ingyenes! (Külföldi címre megrendeléseket nem fogadunk!)

Ingvállas ökotextil táska 1 db

Cikkszám:
95366
EAN:
5999883955505
Tárhely:
A32-10-2
Gyűjtő:
doboz=25db
ÁFA kulcs:
27%
Ne feledd, bruttó 15000 Ft feletti vásárlás
esetén ingyenesen szállítunk neked!
Bruttó ár: 298Ft
készleten
db
  • Termékleírás és adatok
  • Hasonlók
  • Még ez is érdekelhet
  • Értékelések
  • Blog
  • Letöltések

Termékleírás

100% Újrahasznosított környezetbarát PP ökotáska.

55cm magasság × 40cm szélesség × 22cm mélység.

Piros fül, kétféle hosszúságú, szőtt, erősített kivitelben.

10-12 kg teherbírás.

A közismert nylonszatyor formavilága és igen kényelmes használata, nagyon szerethetővé tette az emberek számára ezt a fajta terméket. Azonban anylonszatyor anyaga sajnos nem igazán hasznos a környezetünk számára, sőt mondhatni a világ egyik kiemelt veszélyének pecsétjével bélyegezték meg ezt a terméket. Valljuk be, ezt teljesen érthető és jogos is. A baratunkafold.hu csapata egy környezetbarát és újrahasznosítható anyagból kidolgozta ennek a nylonszatyronak a modern változatát. A mi ingvállas ökoszatyrunk megtartotta a kedvelt formát, melyet ötvözött egy ökotextil anyaggal és ebbe a turmixba még egy csodás grafikai kisugárzást is hozzáadott. A grafikai megvalósítás szemlélteti a környezettudatosság főbb szimbólumait, illetve a zöld színű erdők hangulatát, melyre nagyon vigyáznunk kell. Így jött létre az ingvállas ökoszatyor, mely alternatívát kínál a nylonszatyrok használata helyett.

A modern idők hangulata és a környezetvédelem fontosságának hangsúlyozása ihlette meg ezt az ingvállas ökoszatyrot, mely környezetbarát 100%-ban újrahasznosított ökotextil anyagból készült, kényelmes a fogása, a nylonszatyor struktúráját helyettesíti és erősített füllel rendelkezik.

Az ingvállas ökoszatyor a 2020-as legújabb trendi ökotáskák sorozatának egyik modern vonalú tagja.

Vigyázzunk együtt törékeny világunkra és kössünk barátságot a környezettel!

Reméljük ez az Ingvállas ökoszatyor sok örömet fog okozni használóinak és nagy segítség lesz a terhek cipelésében.

Ezt a terméket még senki nem értékelte. Legyél Te az első!

Értékelést írok

Ennyi csillagot adok

Kérlek, értékeld a vásárolt terméket, 1-5 -ös skálán, ahol 5 a legjobb érték. Irreleváns, spam és trágár értékelések esetén moderálást alkalmazunk. Köszönjük neked, hogy pontos és részletes véleményeddel segíted más vásárlók döntéseit!

Legutóbb megtekintett termékek