'
Regisztráció
Magyar
15.000 Ft feletti vásárlás esetén lakossági vásárlóinknak a kiszállítás ingyenes! (Külföldi címre megrendeléseket nem fogadunk!)

Vitaking 100% kreatin por 250 g

Cikkszám:
84884
EAN:
5999571380992
Tárhely:
A23-02-7
Bruttó egységár:
15 824 Ft/kg
Kiszerelés:
db (250 g)
ÁFA kulcs:
27%
Ne feledd, bruttó 15000 Ft feletti vásárlás
esetén ingyenesen szállítunk neked!
Bruttó ár: 3 956Ft
készleten
db
  • Termékleírás és adatok
  • Hasonlók
  • Még ez is érdekelhet
  • Értékelések
  • Blog
  • Letöltések

Termékleírás

A kreatin egyik legkeresettebb táplálék-kiegészítő a sportolók és a nehéz fizikai munkát végzők körében. Természetes úton növeli az izomtömeget, az erőt, a teljesítményt, és elősegíti a gyors regenerációt. Javítja a memóriát, a tanulási készséget, egészségesen tartja a szívet, szabályozza a vércukorszintet, fiatalítja a bőrt.

Vitaking Creatine por

A kreatin egy természetben előforduló aminosav, melyet a test természetesen is előállít. Az emberi szervezetben legnagyobb része a vázizomzatban (innen szabadul fel fizikai aktivitás során), kisebb része az agyban és a szívben tárolódik. A kreatin növeli a fizikai teljesítményt a rövid, sorozatos, nagy intenzitású mozgás során. Ez a kedvező hatás 3 g kreatin napi bevitelével érhető el. A kreatin jótékony hatással van a szív-és érrendszerre, javítja a memóriát, erősíti a koncentrációt és a kognitív képességeket.

A mikronizált kreatin szemcsék jóval kisebbek, mint a hagyományos kreatin monohidrát szemcsék ezért könnyebben oldódik, gyorsabban emészthető, hamarabb hasznosul és kevésbé terheli a gyomrot.

Hatóanyag 1 adagban (1 teáskanál por -3,4 g):

  • Kreatin 3000 mg

Napi ajánlott mennyiség: 3,4 g – 1 teáskanál por, tetszés szerinti folyadékban elkeverve.

Összetevők: Mikronizált Kreatin-monohidrát.

Ezt a terméket még senki nem értékelte. Legyél Te az első!

Értékelést írok

Ennyi csillagot adok

Kérlek, értékeld a vásárolt terméket, 1-5 -ös skálán, ahol 5 a legjobb érték. Irreleváns, spam és trágár értékelések esetén moderálást alkalmazunk. Köszönjük neked, hogy pontos és részletes véleményeddel segíted más vásárlók döntéseit!

Legutóbb megtekintett termékek