'
Regisztráció
Magyar
15.000 Ft feletti vásárlás esetén lakossági vásárlóinknak a kiszállítás ingyenes! (Külföldi címre megrendeléseket nem fogadunk!)

Doctor Care antibakteriális nedves törlőkendő aloe 100% biodegradable 15 db

Cikkszám:
89948
EAN:
5999570940203
Tárhely:
A01-09-2
Bruttó egységár:
26 Ft/db
Kiszerelés:
csomag (15 db)
Gyűjtő:
doboz=15csomag
ÁFA kulcs:
27%
Ne feledd, bruttó 15000 Ft feletti vásárlás
esetén ingyenesen szállítunk neked!
Bruttó ár: 383Ft
készleten
csomag
  • Termékleírás és adatok
  • Hasonlók
  • Még ez is érdekelhet
  • Értékelések
  • Blog
  • Letöltések

Termékleírás

Doctor CARE® antibakteriális nedves törlőkendő Aloe Vera kivonattal 100% biodegradable 15db Fertőtlenítőszerrel átitatott törlőkendő. Terméktípus: PT 1, PT2. Alkalmazási terület: higiénés kézfertőtlenítésre és felületfertőtlenítésre (élelmiszerrel közvetlenül nem érintkező felületek) alkalmazható. Antibakteriális nedves törlőkendő higiénés kézfertőtlenítésre és felületfertőtlenítésre. Felhasználói kör: lakossági és professzionális. Antimikrobiális spektrum: baktericid, fungicid. Hatékony védelmet biztosít. Glicerinnel és Aloe Vera kivonattal ápolja, puhítja a bőrt és védi a kezeket a kiszáradástól. Gyors, egyszerű tisztálkodás szappan és víz nélkül. Nem tartalmaz alkoholt. Ideális használat otthon és utazás közben is. Felhasználás HIGIÉNÉS KÉZFERTŐTLENÍTŐ: A száraz kezeket a kendő segítségével legalább 1 percig töröljük át úgy, hogy kezeletlen részek ne maradjanak, majd hagyjuk megszáradni. FELÜLETFERTŐTLENÍTÉS: A fertőtlenítőszerrel átitatott kendővel töröljük át az előzetesen megtisztított felületet úgy, hogy kezeletlen részek ne maradjanak. A készítményt hagyjuk a felületre rászáradni. Minimális behatási idő: 5 perc. Tárolás: Tárolja eredeti, ép csomagolásban, száraz, jól szellőztethető helyen, 0°C és 35°C között, nyílt lángtól és gyújtóforrástól elkülönítve. Élelmiszerektől távol, gyermekek elől elzárva tárolandó. Biocid hatóanyag: 0,3% benzalkónium-klorid (CAS-szám: 68424 -85-1, EK-szám: 270-325-2). Egyéb összetevők: tartósítószerek (Phenoxyethanol, Benzoic Acid, Dehydroacetic Acid, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate), illatanyagok. A kendő anyaga 100%-ban lebomló. Elsősegélynyújtás: BŐRREL ÉRINTKEZÉS ESETÉN: A kéz bőrén való alkalmazáskor esetleges viszketés, vörösödés, irritáció esetén bő vízzel, szappannal le kell mosni az érintett területet. SZEMBE JUTÁS ESETÉN: Legalább 10 percig tartó szemöblítést kell végezni folyó vízzel, a szemhéjszélek széthúzása és a szemgolyó állandó mozgatása közben. Ha a tünetek hosszabb ideig fennállnak, forduljon szakorvoshoz. Orvosi tanácsadás esetén tartsa kéznél a termék címkéjét. Csak ép bőrfelületen alkalmazható. Más tisztító- és fertőtlenítőszerrel keverni tilos! Környezetvédelmi/ökotoxikológiai előírások: A termék maradékait nem szabad talajba, élővízbe vagy közcsatornába juttatni. Hulladékkezelés: A termék maradékainak, illetve csomagolási hulladékainak ártalmatlanítása az erre vonatkozó rendeletek előírásainak figyelembevételével történhet. A törlőkendő anyaga 100% viszkóz. A csomagolás anyaga polietilén fólia.

  • Jellemzők
    • parabénmentes
      • Igen
    • szilikonmentes
      • Igen
    • SLS-mentes
      • Igen
Ezt a terméket még senki nem értékelte. Legyél Te az első!

Értékelést írok

Ennyi csillagot adok

Kérlek, értékeld a vásárolt terméket, 1-5 -ös skálán, ahol 5 a legjobb érték. Irreleváns, spam és trágár értékelések esetén moderálást alkalmazunk. Köszönjük neked, hogy pontos és részletes véleményeddel segíted más vásárlók döntéseit!