'
Regisztráció
Magyar
15.000 Ft feletti vásárlás esetén lakossági vásárlóinknak a kiszállítás ingyenes! (Külföldi címre megrendeléseket nem fogadunk!)

Minky mikroszálas antibakteriális hosszantartó törlőkendő ezüsttel szőtt konyha 2db 1 db

Cikkszám:
89569
EAN:
5010353319457
Tárhely:
A002-08-2
Gyűjtő:
doboz=13db
ÁFA kulcs:
27%
Ne feledd, bruttó 15000 Ft feletti vásárlás
esetén ingyenesen szállítunk neked!
Bruttó ár: 1 473Ft
készleten < 10 db
db
  • Termékleírás és adatok
  • Hasonlók
  • Még ez is érdekelhet
  • Értékelések
  • Blog
  • Letöltések

Termékleírás

Sűrű mikroszálak Hosszabb ideig friss marad - búcsúzzon a kellemetlen szagú kendőktől! A tartós antibakteriális védelem megakadályozza a baktériumok elszaporodását a tisztítóruhán A rácsos szövésű szerkezet több szennyeződést vesz fel, mint egy hagyományos konyhai törlőruha Ideális kemény felületek mosásához és törléséhez A Minky antibakteriális konyharuhák nagy sűrűségű mikroszálakból készülnek, rácsos szövettel. Antibakteriális hatóanyagot tartalmaznak. Tökéletesek minden kemény felület mosásához és törléséhez. Az antimikrobiális szerben lévő ezüst molekulák megakadályozzák a baktériumok szaporodását a ruhán, így a tisztítóruhák frissek és baktériumoktól mentesek maradnak. Megakadályozza a kórokozók és baktériumok terjedését tisztítás közben is. - Helló higiénia! :) Javasoljuk, hogy kiváló minőségű fertőtlenítőszerrel használja a maximális eredmény érdekében, biztosítva, hogy a felületek is baktériumoktól mentesek legyenek. A csomag 2 darab törlőkendőt tartalmaz.

Ezt a terméket még senki nem értékelte. Legyél Te az első!

Értékelést írok

Ennyi csillagot adok

Kérlek, értékeld a vásárolt terméket, 1-5 -ös skálán, ahol 5 a legjobb érték. Irreleváns, spam és trágár értékelések esetén moderálást alkalmazunk. Köszönjük neked, hogy pontos és részletes véleményeddel segíted más vásárlók döntéseit!