'
Regisztráció
Magyar
15.000 Ft feletti vásárlás esetén lakossági vásárlóinknak a kiszállítás ingyenes! (Külföldi címre megrendeléseket nem fogadunk!)

Plenty Reasons vegán single kabanossi kolbász snack 35 g

Cikkszám:
95879
EAN:
5905186420855
Tárhely:
A31-08-2
Bruttó egységár:
14 429 Ft/kg
Kiszerelés:
db (35 g)
Gyűjtő:
doboz=22db
ÁFA kulcs:
27%
Ne feledd, bruttó 15000 Ft feletti vásárlás
esetén ingyenesen szállítunk neked!
Bruttó ár: 505Ft
készleten
A termék kizárólag a boltunkban, személyesen vásárolható meg, webáruházból nem rendelhető
  • Termékleírás és adatok
  • Hasonlók
  • Még ez is érdekelhet
  • Értékelések
  • Blog
  • Letöltések

Termékleírás

A kabanossi kolbász növényi alternatívája. Búzafehérje alapú termék.A Plenty Reasons márka első terméke mely nem igényel hűtést!
A húsmentes Kabanossi Kolbász Extra igazi áttörést jelent a növényi alapú elvihető snackek világában. Tökéletesen fűszerezett és teljesen zöldséges, ez a kabanossi nem igényel hűtést, így tökéletes társ az edzőterembe vezető úton, kiránduláson vagy munkahelyi vagy iskolai szünetben. Fehérjében gazdag és értékes vasforrás – ez egy egyszerű módja annak, hogy tápláló és ízletes nassolnivalókat bárhol és bármikor élvezhess.

ÚJDONSÁG! A húsmentes Kabanos Extra könnyen nyitható csomagolás jellemzi , amely ergonomikus és könnyen nyitható. Felejtsd el a kedvenc snackedhez való hozzáféréssel kapcsolatos problémákat. Mostantól könnyedén kinyithatja a vegán kolbászkákat anélkül, hogy ollót vagy egyéb eszközöket kellene használnia. Ezenkívül a kabanosnak nincs burkolata, ami még kényelmesebbé teszi az étkezést – csak nyissa ki, és élvezze az ízét. Tökéletes azok számára, akik értékelik a kényelmet és a gyorsaságot –  a Meatless Kabanossi Kolbász Extra bármilyen körülmények között fogyasztható, anélkül, hogy hűvös helyen kellene tárolni.

Összetevők:víz, búzafehérje 19%, repceolaj, texturált búzafehérje búzaliszttel 7%, kókuszolaj, inaktív élesztőpehely, szójaszósz ( víz, zsírtalanított szójabab , búza , só), só, fűszerek, fűszerkivonatok, burgonyakeményítő , rizsliszt, dextróz, aromák, búzarost , maltodextrin, stabilizátor: metilcellulóz; vas
 

Ezt a terméket még senki nem értékelte. Legyél Te az első!

Értékelést írok

Ennyi csillagot adok

Kérlek, értékeld a vásárolt terméket, 1-5 -ös skálán, ahol 5 a legjobb érték. Irreleváns, spam és trágár értékelések esetén moderálást alkalmazunk. Köszönjük neked, hogy pontos és részletes véleményeddel segíted más vásárlók döntéseit!