Regisztráció
Magyar
15.000 Ft feletti vásárlás esetén lakossági vásárlóinknak a kiszállítás ingyenes! (Külföldi címre megrendeléseket nem fogadunk!)

Cégünk a Bijó Kft. 2013-ban alakult, és alig 8 hónapos átalakítási munkálatok után, Szakáruházunk 2014. márciusában megnyitotta kapuit a kereskedők és lakossági vásárlók számára. Megjelenésünkkel új lendületet vittünk a bio-, es reformtermékek piacára.

A 3600 négyzetméteren elterülő, 2 szintes Bijó Szakáruházban, több mint 17.000 bio-, reform, es gyógytermék érhető el a tudatos es egészséges életmódot kedvelő vásárlók számára. Szakáruházunk kis- és nagykereskedésként működik, kiszolgálva minden igényt. Cégünk nagy hangsúlyt fektet a minőségi kiszolgálásra, amelynek alapját alkalmazottainkban látjuk, akik hosszú évek óta dolgoznak az iparágban.

Kiváló törzsgárdával a hátunk mögött, sikerült kialakítani egy pontos és precíz belső technológiai rendet, mely leszabályozza az egyes belső munkafolyamatokat. Szakáruházunkban a legmodernebb technológiát alkalmazzuk minden téren.

Az áruátvétel, árufeltöltés és megrendelés összekészítés helyi WIFl-n keresztül kapcsolódó PDA készülékek segítségével történik, ezzel csökkentettük minimálisra az emberi hibázás lehetőségét. Beszerzés IT modulunk belső statisztikák, előrejelzések (forecast) alapján figyelmezteti beszerzőinket a rendelési napokra es mennyiségekre.

Országosan hetente 1000-1300 kereskedő szerzi be a Bijó Szakáruháztól az árukészletét. Viszonteladóinknak lehetőségük van online (webáruházon keresztül), e-mailen, telefonon is leadni a rendeléseiket, amelyet munkanapokon a megállapodásunk szerint kiszállítunk az ország bármely pontjára, Záhonytól Kőszegig!

Állandó heti túrajáratokkal rendelkezünk az ország különböző régióiba, mely során saját autóflottánkkal, illetve külsős partnereinkkel, valamint futárszolgálat segítségével szállítjuk ki a megrendeléseket. Túra kiszállításunkkal kapcsolatban, kérjük Vevőszolgálatunknál érdeklődjenek.

Újonnan nyíló bio üzleteket, webáruházakat, nagyobb üzletláncokat tanácsadással, polckép es kezdő árukészlet kialakítással segítjük, hogy minél hamarabb kialakuljon az ideális kínálat üzletükben.

A Szakáruházban történő személyes vásárlás esetén, nagykereskedelmi partnereinknek is van lehetősége bankkártyával fizetni! Saját és alvállalkozóink túra autóit is felszereltük mobil bankkártya terminálokkal, ezzel is igazodva a piaci igényekhez.

Területi képviselői csapatunk is egyedülálló a piacon, ezzel is biztosítva a minél személyre szabottabb kiszolgálást, kapcsolattartást és kommunikációt. Hisszük, hogy a 21. században az online vásárlás világában is kiemelten fontosak az emberi kapcsolatok! Csapatunk bármilyen felmerülő gond vagy probléma, kérés vagy kérdés kapcsán igyekszik segíteni.