Regisztráció
Magyar
15.000 Ft feletti vásárlás esetén lakossági vásárlóinknak a kiszállítás ingyenes! (Külföldi címre megrendeléseket nem fogadunk!)

2020.03.17 -től visszavonásig FELFÜGGESZTÉSRE került jelen kedvezmény!

 

Törzsvásárlói kedvezmény! (lakossági vásárlóink részére, személyes és webáruházon keresztül történő vásárlás esetén)

Amennyiben tárgyhónapban a vásárlásaid összesített értéke elérte (rendszerünk automatikusan figyeli) a minimum bruttó 20.000 Ft -os értékhatárt, megajándékozunk egy egyszeri felhasználásra szóló 10% kedvezményt biztosító kuponnal!

Hogy jutsz hozzá kedvezményedhez? Hogy tudod felhasználni a kedvezmény kupont?

Nincs más dolgod, csak figyeld számláid! Amint elérted a fent megadott összeget, kuponkódodat és a beválthatósági időszakot rányomtatjuk számláidra! Elhagytad a számlád? Semmi probléma. Minden számládra rányomtatjuk, ha rendelkezel érvényes kedvezmény kupon kóddal!

Két fontos dologra szeretnénk felhívni a figyelmed, hogy biztos megkapd kedvezményed. Webáruházunkban (www.bijo.hu) történő vásárlás során, kuponkódod csak azután add meg, ha már több terméket nem kívánsz kosaradba helyezni! Miután megadtad a fenti kedvezmény kupon kódod, már nem lesz lehetőséged további termékeket kedvezményesen a kosaradba helyezni. Szakáruházunkban történő vásárlás esetén, a kasszánál kérjük előre jelezd kollégánknak, hogy rendelkezel kedvezmény kupon kóddal és azt szeretnéd érvényesíteni. Diktáld be a kupon kódod és máris tiéd a kedvezmény. Segítségként, számládon is feltüntetjük érvényes kuponkódodat, amennyiben rendelkezel vele


A vásárlások összege minden hónap utolsó napján (éjfélkor) nullázódik, így akár minden hónapban (amennyiben teljesülnek a feltételek) lehetőséged van, hogy kedvezménnyel vásárolj a Bijó Szakáruház és Webshop -ban, csak rajtad múlik! A kuponok a kiállítás hónapjában érvényesek.

A törzsvásárlói kedvezmény nem vonható össze más időszakos vagy állandó kedvezménnyel (pl: babakártya), illetve nem átruházható és nem áthelyezhető.

Az akciót kizárólag regisztrált lakossági vásárlóink (lakossági áron vásárlók), a www.bijo.hu domain címen található webáruházban történő vásárlás esetén vagy budapesti Szakáruházunkban történő személyes vásárlás során vehetik igénybe!