Regisztráció
Magyar
15.000 Ft feletti vásárlás esetén lakossági vásárlóinknak a kiszállítás ingyenes! (Külföldi címre megrendeléseket nem fogadunk!)

Lakossági csomag kiszállítási információk!  -->VISSZAVONÁSIG ÉRVÉNYES!

1., Weben rendelt csomagok személyes átvételére nincsen lehetőség!

2., Kiszállításnál csúszás nem várható, a megszokott rendben zajlanak az összekészítések és kiszállítások, a megrendelt csomagokat rendelési sorrendben készítjük el és adjuk át a futárszolgálatnak!

3., Esetleges termékhiány miatt is "hiányosan" elküldésre kerül a csomag, a hiányzó tétel ellenértékét/vételárát (amennyiben online ki lett fizetve) automatikusan visszatérítjük mely néhány nap alatt jóváírásra kerül a vásárló számláján!

  •  Oka: a Bijó Szakáruház egy nyitott áruház (NEM RAKTÁR) ezért fordulhat elő, hogy ha a vásárló webáruházban megrendeli a terméket mire az áru összekészítő kollégák elkészítik a csomagokat, személyesen felvásárolták az összes terméket az áruházban. Természetesen törekszünk rá, hogy minél kevesebb ilyen eset legyen, de sajnos bármikor előfordulhat.

4., Megrendelések összevonására és módosítására nincs lehetőség, két külön leadott rendelését külön kezeljük!

5., Csak Magyarország területén belül szállítunk ki!

  • 15.000 Ft feletti rendelés esetén a kiszállítás ingyenes, alatta DPD futárszolgálattal 1690 Ft, MPL futárszolgálattal 1990 Ft a szállítási díj! Aznapi kiszállítási díj +499 Ft, amennyiben nem éri el a 15.000 HUF-ot.

KÉRÜNK, HOGY A FENT FELSOROLTAK FIGYELEMBEVÉTELÉVEL VÁSÁROLJ A BIJÓ WEBÁRUHÁZBAN!

Egyéb információk:

Bijó keresési találati lista relevancia szerinti (automatikus beállítás) esetén:

  • A Bijó webáruházban a keresési találati lista felépítésének szerkezete az alábbiak alapján épül fel: /Sajátmárkás termékek, legnépszerűbb termékek -->eladásból számított népszerűség/

Megértésedet és türelmedet köszönjük!

Bijó vezetősége!

 

Webáruházban történt /lakossági/ rendelés esetén csomagoddal kapcsolatban ezen az e-mail címen léphetsz kapcsolatba velünk: webshop(kukac)bijo.hu

Megrendelések összevonására és módosítására nincs lehetőség, tehát két külön leadott rendelést teljesen külön kezelünk!

15.000 Ft feletti vásárlás esetén lakossági vásárlóinknak a kiszállítás ingyenes! Csak Magyarország területén belül szállítunk ki!