Regisztráció
15.000 Ft feletti vásárlás esetén lakossági vásárlóinknak a kiszállítás ingyenes!

Koronavírus alatti lakossági csomag kiszállítási információk!  -->VISSZAVONÁSIG ÉRVÉNYES!

1., Weben rendelt csomagok személyes átvételére nincsen lehetőség!

2., Kiszállításnál minimum 8-10 munkanapos csúszás várható, a megrendelt csomagokat rendelési sorrendben készítjük el és adjuk át a futárszolgálatnak!

3., Esetleges termékhiány miatt is "hiányosan" elküldésre kerül a csomag, a hiányzó tétel ellenértékét/vételárát (amennyiben online ki lett fizetve) automatikusan visszatérítjük mely néhány nap alatt jóváírásra kerül a vásárló számláján!

  •  Oka: Bijó Szakáruház egy nyitott áruház (NEM RAKTÁR) ezért fordulhat elő, hogy mikor valaki weben megrendeli a terméket mire a kollégák elkészítik a csomagokat, személyesen felvásárolták az összes terméket az áruházban. Természetesen törekszünk rá, hogy minél kevesebb ilyen eset legyen, de sajnos előfordulhat pláne a jelen pánik vásárlásnál!

4., Megrendelések összevonására és módosítására nincsen lehetőség, két külön leadott rendelését külön kezeljük!

5., Csak Magyarország területén belül szállítunk ki!

KÉRÜNK, HOGY A FENT FELSOROLTAK FIGYELEMBEVÉTELÉVEL VÁSÁROLJ A BIJÓ WEBÁRUHÁZBAN!

Megértésedet és türelmedet köszönjük!

Bijó vezetősége!

 

Webáruházban történt /lakossági/ rendelés esetén csomagjával kapcsolatban ezen az e-mail címen léphet kapcsolatba velünk: webshop(kukac)bijo.hu

Megrendelések összevonására és módosítására nincsen lehetőség, tehát két külön leadott rendelést teljesen külön kezelünk!

15.000 Ft feletti vásárlás esetén lakossági vásárlóinknak a kiszállítás ingyenes! Csak Magyarország területén belül szállítunk ki!