'
Regisztráció
Magyar
15.000 Ft feletti vásárlás esetén lakossági vásárlóinknak a kiszállítás ingyenes! (Külföldi címre megrendeléseket nem fogadunk!)

Skin Up anti-age maximum bőrfiatalító arcmaszk érett bőrre 10 ml

Cikkszám:
57369
EAN:
5901468908479
Tárhely:
A06-01-5
Bruttó egységár:
37 000 Ft/l
Kiszerelés:
db (10 ml)
Gyűjtő:
doboz=12db
ÁFA kulcs:
27%
Ne feledd, bruttó 15000 Ft feletti vásárlás
esetén ingyenesen szállítunk neked!
Bruttó ár: 370Ft
készleten
db
  • Termékleírás és adatok
  • Hasonlók
  • Még ez is érdekelhet
  • Értékelések
  • Blog
  • Letöltések

Termékleírás

"ANTI-AGE MAXIMUM REJUVENATION BŐRFIATALÍTÓ ÉS BŐRKISIMÍTÓ ARCMASZK BIOMIMETIKUS PEPTIDEKKEL, VÖRÖS ALGÁVAL, ÁSVÁNYI ANYAGOKKAL ÉS ZÖLD AGYAGGAL– ÉRETT BŐRRE ÉRETT ARCBŐR BIOMIMETIKUS PEPTIDEK ZÖLD AGYAG VÖRÖS ALGA ÁSVÁNYI ANYAGOK Ránckisimítás Bőrfiatalítás Bőrhidratálás Hatóidő: 10-15 perc A biomimetikus peptidek megelőzik a kellemetlen bőrfeszülést, valamint hatékonyan csökkentik a ráncok mélységét. A zöld agyag kiegyenlíti a bőrfelszínt, kisimítja az apró ráncokat. A vörös alga egészséges fényt, tónust és kiegyenlített színt kölcsönöz a bőrnek, emellett erős antioxidáns hatású; oxigenizál, hidratál és regenerál. Az ásványi anyagok erősítik és táplálják a bőrt. Az arcbőr határozottan kisimulttá, fiatalabbá és hidratálttá válik. Használata: Vigye fel vastag rétegben az arcpakolást az előzőleg megtisztított arcbőrre, kihagyva a szem és száj környéki részt. Hagyja hatni 10-15 percig. A felesleget, a fel nem szívódott pakolást masszírozza a bőrbe vagy törölje le vattakoronggal. Ezután használja a bőrtípusának megfelelő arckrémet."

Ezt a terméket még senki nem értékelte. Legyél Te az első!

Értékelést írok

Ennyi csillagot adok

Kérlek, értékeld a vásárolt terméket, 1-5 -ös skálán, ahol 5 a legjobb érték. Irreleváns, spam és trágár értékelések esetén moderálást alkalmazunk. Köszönjük neked, hogy pontos és részletes véleményeddel segíted más vásárlók döntéseit!