'
Regisztráció
Magyar
15.000 Ft feletti vásárlás esetén lakossági vásárlóinknak a kiszállítás ingyenes! (Külföldi címre megrendeléseket nem fogadunk!)

Bione méz+Q10 tápláló arckrém méhpempővel 51 ml

Cikkszám:
84740
EAN:
8595061605674
Tárhely:
A07-01-5
Bruttó egységár:
62 118 Ft/l
Kiszerelés:
db (51 ml)
ÁFA kulcs:
27%
Ne feledd, bruttó 15000 Ft feletti vásárlás
esetén ingyenesen szállítunk neked!
Bruttó ár: 3 168Ft
készleten < 10 db
db
  • Termékleírás és adatok
  • Hasonlók
  • Még ez is érdekelhet
  • Értékelések
  • Blog
  • Letöltések

Termékleírás

Ultrakönnyű tápláló nappali arckrém minimális mennyiségű emulgálóval, magas antioxidáns és E-vitamin tartalommal. Védheti a bőrt az öregedéstől és a szabad oxigéngyökök okozta ráncok képződésétől. A benne lévő pantenol és glicerin hidratálják a bőrt. Az allantoin, méz és Q10 erősen regeneráló és tápláló hatásúak. A Q10 koenzim jelentős ráncosodás elleni aktivitást mutathat. Méhpempőt tartalmaz, amely regenerálhatja a bőrt. Összetétel/INCI: Aqua, Ethylhexyl Stearate, Hydrogenated Coconut Oil, Cetyl Alcohol, Glycerin, Glyceryl Stearate SE, Stearic Acid, Capryloyl Glicyne, Inositol, Butyrospermum Parkii Butter, Panthenol, Allantoin, Tocopherol, Xanthan, Acrylates/Vinyl Isodecanoate Crosspolymer, Parfum, Phenoxyethanol, Sodium Hydroxide, Sodium Carbomer, Resveratrol, Ubiquinone, Royal Jelly, Bee Honey, Sorbitan Caprylate

Ezt a terméket még senki nem értékelte. Legyél Te az első!

Értékelést írok

Ennyi csillagot adok

Kérlek, értékeld a vásárolt terméket, 1-5 -ös skálán, ahol 5 a legjobb érték. Irreleváns, spam és trágár értékelések esetén moderálást alkalmazunk. Köszönjük neked, hogy pontos és részletes véleményeddel segíted más vásárlók döntéseit!