'
Regisztráció
Magyar
15.000 Ft feletti vásárlás esetén lakossági vásárlóinknak a kiszállítás ingyenes! (Külföldi címre megrendeléseket nem fogadunk!)

Dr Vis természetes lúgos ásványvíz szénsavmentes 1500 ml

Cikkszám:
91265
EAN:
5999887268243
Tárhely:
A32-51-2
Bruttó egységár:
153 Ft/l
Kiszerelés:
db (1 500 ml)
Gyűjtő:
doboz=6db
ÁFA kulcs:
27%
Ne feledd, bruttó 15000 Ft feletti vásárlás
esetén ingyenesen szállítunk neked!
Bruttó ár: 230Ft
készleten
db
  • Termékleírás és adatok
  • Hasonlók
  • Még ez is érdekelhet
  • Értékelések
  • Blog
  • Letöltések

Termékleírás

A prémium minőségű lúgos ásványvíz hazánkban egyedülálló összetételű, a Bükk és a Zempléni hegység közötti területen 270 m-es mélységből tör a felszínre: - nem mesterségesen lúgosított - semleges ízű lágy víz - rendszeres napi fogyasztásra ajánlott - alacsony fluor-tartalma kapcsán gyermekek is fogyaszthatják Fogyasztása ajánlott Reflux-betegség, gyomorsav túltengés, cukorbetegség, sport, elhízás, mozgásszegény éledmód esetén is. Lehetőség szerint étkezések között célszerű fogyasztani a szervezet igényeinek megfelelően. A Dr. Vis lúgos ásványvíz fogyasztása egészségtudatos táplálkozás mellett segítheti a gyomor sav- bázis egyensúlyának fentartását. Összes oldott ásványi-anyag tartalom: 808 mg/l Lúgossága: 8,6 mmol/l A szervezet számára elengedhetetlenül fontos ásványi anyagokat az alábbi mennyiségben tartalmazza: - nátruim: 214 mg/l - kálium: 9,9 mg/l - kalcium: 8,8 mg/l - magnézium: 4,3 mg/l - hidrogén-carbonat: 524 mg/l - fluorid: 0,54 mg/l Figyelem! Az ásványi anyagok az ásványvíz lúgossága miatt kicsapódhatnak, mely azonban az élvezeti értéket, a minőséget és a fogyaszthatóságot nem befolyásolja!

Ezt a terméket még senki nem értékelte. Legyél Te az első!

Értékelést írok

Ennyi csillagot adok

Kérlek, értékeld a vásárolt terméket, 1-5 -ös skálán, ahol 5 a legjobb érték. Irreleváns, spam és trágár értékelések esetén moderálást alkalmazunk. Köszönjük neked, hogy pontos és részletes véleményeddel segíted más vásárlók döntéseit!