'
Regisztráció
Magyar
15.000 Ft feletti vásárlás esetén lakossági vásárlóinknak a kiszállítás ingyenes! (Külföldi címre megrendeléseket nem fogadunk!)

Tündérvíz szénsavas 1500 ml

Cikkszám:
40397
EAN:
5999888006905
Tárhely:
A32-53-1
Bruttó egységár:
205 Ft/l
Kiszerelés:
db (1 500 ml)
Gyűjtő:
raklap=3024db, doboz=6db
ÁFA kulcs:
27%
Ne feledd, bruttó 15000 Ft feletti vásárlás
esetén ingyenesen szállítunk neked!
Bruttó ár: 308Ft
készleten
A termék kizárólag a boltunkban, személyesen vásárolható meg, webáruházból nem rendelhető
  • Termékleírás és adatok
  • Hasonlók
  • Még ez is érdekelhet
  • Értékelések
  • Blog
  • Letöltések

Termékleírás

TÜNDÉRVÍZ TERMÉSZETES PÍ-HARMATVÍZ: Minden élőlénynek a testének legnagyobb térfogatú része: víz. Ha a víz a testben megfelelő minőségű, megfelelő tisztaságú ráadásul még természetes eredetű is, akkor minden szervünkre közvetve jótékony hatást gyakorol. A pi-víz közvetlenül a tisztító és méregtelenítő szerveinkre gyakorol a legnagyobb hatást, hiszen ezek az első szervek, amelyekkel a szervezetbe beáramlott folyadék először érintkezik.(vesék, máj, epe) A pi-víz regenerálja és tisztítja a beteg sejteket. Elősegíti a szervezetben felhalmozódott, és lerakódott méreganyag (pl.: rákos sejtek méreganyagai, belekbe és a sejtfalakra lerakódott salakanyagok) kiáramlását, tehát méregtelenítő kúrákhoz is javasolt Kik fogyaszthatják és mennyit: Mivel a víz steril, baktériummentes, adalék- és mesterségesanyag-mentes, ezért a kisbabáktól a legidősebb korosztálynak fogyasztási korlátok nélkül fogyasztható. Az orvostudomány által, fogyasztásra javasolt folyadékmennyiség felnőtteknek: 2,5-4 liter

Ezt a terméket még senki nem értékelte. Legyél Te az első!

Értékelést írok

Ennyi csillagot adok

Kérlek, értékeld a vásárolt terméket, 1-5 -ös skálán, ahol 5 a legjobb érték. Irreleváns, spam és trágár értékelések esetén moderálást alkalmazunk. Köszönjük neked, hogy pontos és részletes véleményeddel segíted más vásárlók döntéseit!

Legutóbb megtekintett termékek