'
Regisztráció
Magyar
15.000 Ft feletti vásárlás esetén lakossági vásárlóinknak a kiszállítás ingyenes! (Külföldi címre megrendeléseket nem fogadunk!)

Everhale msm+c+magnézium citromos italpor 180 g

Cikkszám:
93477
EAN:
5999861513017
Tárhely:
A26-02-5
Bruttó egységár:
31 317 Ft/kg
Kiszerelés:
db (180 g)
Gyűjtő:
doboz=50db
ÁFA kulcs:
27%
Ne feledd, bruttó 15000 Ft feletti vásárlás
esetén ingyenesen szállítunk neked!
Bruttó ár: 5 637Ft
készleten < 10 db
db
  • Termékleírás és adatok
  • Hasonlók
  • Még ez is érdekelhet
  • Értékelések
  • Blog
  • Letöltések

Termékleírás

MSM+C-vitamin+Magnézium   citromos italpor Ennek a különösen finom, citromos ízű, cukornélküli italpornak a használatával könnyebbé válhat a mozgás az ízületek és izmok karbantartásával és növekedhet az energiaszint. Egyik összetevője, az MSM, azaz metil-szulfonil-metán, ami erős gyulladáscsökkentő, amelyet gyakran használnak ízületi betegségek kezelésére, emiatt ízületi fájdalomcsillapítóként került be a köztudatba. Egy randomizált, kettős vak, placebo-kontrollos vizsgálatban, kimutatták, hogy az MSM jelentősen csökkenti a csípőhöz és térdhez társuló ízületi fájdalmat és a fizikai funkciók károsodását. Egy másik vizsgálatban a bőr öregedését, ráncosodását követték nyomon és azt találták, hogy az MSM javította a bőr feszességét, rugalmasságát és hidratáltságát. Megállapították, hogy az MSM már alacsony dózisban is hatékonyan csökkenti a bőr öregedésének vizuális jeleit.           Magnézium: az emberi test negyedik leggyakoribb ásványa. Fontos szerepet játszik a test és az agy működésében. A magnézium több száz biokémiai reakcióban vesz részt a szervezetben. Az egyik fő szerepe, hogy segítő molekulaként működjön közre ezekben a folyamatokban. Szerepet játszik a testmozgásban és növelheti a sportteljesítményt is. A magnézium segít csökkenteni az emelkedett vérnyomás értékeket, de nincs hatással azokra, akiknek normál szintű a vérnyomása. A magnézium a 2-es típusú cukorbetegek számára is előnyös, illetve a kutatások azt mutatják, hogy az alacsony magnézium bevitelű embereknél nagyobb a cukorbetegség kialakulásának kockázata.           C-vitamin: vízben oldódik, és a szervezet nem tárolja. Ezért a megfelelő C-vitamin szint fenntartása érdekében az embereknek minden nap pótolniuk kell ezt a vitamint. Az élet napi nehézségei, a fizikai munka, illetve a sport megterheli a szervezetet, aminek a válaszreakciója a stressz. A stressz hatására a szabad gyökök és az antioxidánsok egyensúlya felborul a szervezetben, amely ha hosszú időn át fennáll, betegségekhez és az öregedési folyamat felgyorsuláshoz vezethet. Éppen ezért a C-vitamin kiegészítés nagyon fontos ahhoz, hogy az immunrendszer megfelelően működjön. 1 adag (3/4 mérőkanál, 4,27 g) tartalmaz:    C-vitamin   2000 mg                                                                       MSM            800 mg                                                                       Magnézium  180 mg Összetevők: L-aszkorbinsav, MSM (metil-szulfonil-metán), Trimagnézium-citrát, citrom aroma, édesítőszer: szukralóz. Ajánlott adagolás: naponta 3/4 mérőkanálnyi (4,27 g) italport 150 ml vízben feloldva elfogyasztani. A napi ajánlott fogyasztási mennyiséget ne lépje túl!

Ezt a terméket még senki nem értékelte. Legyél Te az első!

Értékelést írok

Ennyi csillagot adok

Kérlek, értékeld a vásárolt terméket, 1-5 -ös skálán, ahol 5 a legjobb érték. Irreleváns, spam és trágár értékelések esetén moderálást alkalmazunk. Köszönjük neked, hogy pontos és részletes véleményeddel segíted más vásárlók döntéseit!