'
Regisztráció
Magyar
15.000 Ft feletti vásárlás esetén lakossági vásárlóinknak a kiszállítás ingyenes! (Külföldi címre megrendeléseket nem fogadunk!)

Jó Közérzet prémium mg+b6+se+d3 30 db

Cikkszám:
51061
EAN:
5999882981048
Tárhely:
A26-04-1
Bruttó egységár:
80 Ft/db
Kiszerelés:
doboz (30 db)
Gyűjtő:
gyujto=117doboz
ÁFA kulcs:
27%
Ne feledd, bruttó 15000 Ft feletti vásárlás
esetén ingyenesen szállítunk neked!
Bruttó ár: 2 399Ft
készleten
doboz
  • Termékleírás és adatok
  • Hasonlók
  • Még ez is érdekelhet
  • Értékelések
  • Blog
  • Letöltések

Termékleírás

Magnézium + B6-vitamin + D3-vitamin + Szelén 250 mg Magnézium és 20 mg B6-vitaminnal, 1000 NE D3-vitaminnal és 50?g Szelénnel (Magnézium-laktát-dihidrátot és magnézium-citrátot is tartalmaz) OÉTI notifikációs száma: 18226/2016. A Magnézium hozzájárul a fáradtság és a kifáradás csökkentéséhez, az idegrendszer megfelelő működéséhez; a normál izomműködéshez, pszichológiai funkció, fogazat és csontozat fenntartásához. Részt vesz a normál energiatermelő anyagcsere-folyamatokban. A B6-vitamin részt vesz a fehérje anyagcserében. Hozzájárul az immunrendszer normál működéséhez, a vörösvérsejt-képződéshez, a hormonális aktivitás szabályozásához. A D3-vitamin hozzájárul, a kalcium és a foszfor normál felszívódásához. A Szelén hozzájárul a haj és köröm normál állapotának fenntartásához, a pajzsmirigy normál működéséhez, a sejtek oxidatív stresszel szembeni védelméhez. Részt vesz a normál spermaképződésben. Összetevők: magnézium-oxid, tömegnövelő szer: mikrokristályos cellulóz; magnézium-laktát-dihidrát, magnézium-citrát, piridoxin-hidroklorid, sűrítőanyag: nátrium-karboxi-metil-cellulóz; kolekalciferol, maltodextrin, tömegnövelő szer: hidroxipropil-metil-cellulóz; csomósodást gátló anyag: magnézium-sztearát; színezék: titán-dioxid; nátrium-szelenit, csomósodást gátló anyag: talkum por; polietilénglikol, polivinilpirrolidon. Megjegyzés: étrend-kiegészítőként vegyen be naponta 1 tablettát, lehetőleg étkezés közben. Az ajánlott napi mennyiséget ne lépje túl! Az étrend-kiegészítő nem helyettesíti a vegyes étrendet és az egészséges életmódot. Terhes vagy szoptatós anyák, illetve bárki, aki orvosi kezelés alatt áll vagy erre szorul, konzultáljon kezelőorvosával! Figyelmeztetés: Tartsa a dobozt kisgyermekektől gondosan elzárva! Tárolás: száraz, hűvös helyen (25?C alatt). Gyártatja és forgalmazza: JÓ KÖZÉRZET KÖZPONT Kft. 1151 Budapest, Pozsony utca 41. 30 db (2 x 15 db) Nettó tömeg: 22,5 g A Mg+B6+D3+Se termék gyártásából mintát Magyarországon, németországi központú, nemzetközi laboratórium vizsgálta be.

Ezt a terméket még senki nem értékelte. Legyél Te az első!

Értékelést írok

Ennyi csillagot adok

Kérlek, értékeld a vásárolt terméket, 1-5 -ös skálán, ahol 5 a legjobb érték. Irreleváns, spam és trágár értékelések esetén moderálást alkalmazunk. Köszönjük neked, hogy pontos és részletes véleményeddel segíted más vásárlók döntéseit!

Legutóbb megtekintett termékek