'
Regisztráció
Magyar
15.000 Ft feletti vásárlás esetén lakossági vásárlóinknak a kiszállítás ingyenes! (Külföldi címre megrendeléseket nem fogadunk!)

Magnex 375mg tabletta 70 db

Cikkszám:
36844
EAN:
6410530087725
Tárhely:
A26-03-1
Bruttó egységár:
35 Ft/db
Kiszerelés:
doboz (70 db)
ÁFA kulcs:
27%
Ne feledd, bruttó 15000 Ft feletti vásárlás
esetén ingyenesen szállítunk neked!
Bruttó ár: 2 448Ft
készleten
doboz
  • Termékleírás és adatok
  • Hasonlók
  • Még ez is érdekelhet
  • Értékelések
  • Blog
  • Letöltések

Termékleírás

MAGNEX 375MG TABLETTA. A magnézium a szervezetben többnyire a csontokban, az izmokban és lágy szövetekben van jelen. Ez az ásványi anyag számos biokémiai rekciót szabályoz, fontos szerepet tölt be az izmok működésében, a szívet és az idegeket is beleértve. A magnézium hozzájárul az elektrolit egyensúlyhoz, a normál energia-hozamú anyagcseréhez és a fehérjeszintézishez. Továbbá szerepet játszik az izmok és idegrendszer normál működésében, a csontok, fogak szilárdságának fenntartásában és a fáradtság, kimerültség csökkentésében. A szervezet magnézium készlete lecsökkenhet stressz, komoly fizikai igénybevétel, hiányos étrend, lábadozás, cukorbetegség, nagy mennyiségű alkohol fogyasztás és bizonyos gyógyszerek hatására.

Ezt a terméket még senki nem értékelte. Legyél Te az első!

Értékelést írok

Ennyi csillagot adok

Kérlek, értékeld a vásárolt terméket, 1-5 -ös skálán, ahol 5 a legjobb érték. Irreleváns, spam és trágár értékelések esetén moderálást alkalmazunk. Köszönjük neked, hogy pontos és részletes véleményeddel segíted más vásárlók döntéseit!

Legutóbb megtekintett termékek