Regisztráció
15.000 Ft feletti vásárlás esetén lakossági vásárlóinknak a kiszállítás ingyenes! (Külföldi címre megrendeléseket nem fogadunk!)
Érzékeny, száraz bőr, és makacsul viszkető fejbőr 2023.02.04.

Érzékeny, száraz bőr, és makacsul viszkető fejbőr

Az ekcéma, azaz az atópiás dermatitis sajnos egy gyakori, sokakat érintő probléma, mely már egész kicsi gyerekeknél is jelentkezhet, de felnőttek is gyakran küzdenek vele.

Nem borravaló! 2023.01.25.

Nem borravaló!

A Bijó és a Magyar Máltai Szeretetszolgálat együttműködése mára már tradíció. Az idei évben a Kerekítsd fel program keretein belül az Egészségtudatos szemléletformálás szenvedélybetegségből felépülő emberek számára projektet támogatjuk!

Takarítás 2 az 1-ben Presto termékekkel 2022.12.22.

Takarítás 2 az 1-ben Presto termékekkel

Napjainkban a tiszta felületek biztosításának egyik legkényelmesebb módja, ha nedves törlőkendőt használunk, ugyanis akár otthonunkban, akár a munkahelyünkön vagy éppen út közben azonnali megoldást nyújt.

Semmi gond! A Sodasan itt van Veled! 2022.11.14.

Semmi gond! A Sodasan itt van Veled!

Manapság a tisztítószerek piacán igen széles a választék, mégis egyre többen térnek át az öko tisztítószerekre, amelyekkel teljesen ki lehet váltani a vegyszeres tisztítószereket. A tisztítószer reklámok gyors és egyszerű takarítást ígérnek a háziasszonyoknak, ahol elég egy törlés és máris ragyog minden a lakásban (azért gumikesztyűt nem árt felvenni). Nem mindegy azonban, hogy ezt milyen összetevők, és milyen vegyi anyagok árán érjük el!

Aromaterápia hatása 2022.10.27.

Aromaterápia hatása

Az aromaterápia, növényi eredetű illóolajok alkalmazásával támogatja a szervezet regenerálódását. Az illóolajok különféle pozitív hatásukkal segítik a mindennapi terheltség állapotának oldását, a test és a lélek kiegyensúlyozott működését. A különféle illóolajok, különféle terápiás hatást gyakorolnak, így támogatva egészségünk megőrzését. Fontos, hogy az aromaterápiás hatásokat megismerjék, és megfelelően alkalmazzák az emberek, hiszen a mai világban egyre inkább szükséges a test és lélek egységének támogatása.

Érték és Minőség Nagydíjas termék lett a Magyar Családi Balzsam Eszencia 2022.10.27.

Érték és Minőség Nagydíjas termék lett a Magyar Családi Balzsam Eszencia

Már 10 éve küldetésünk a törődés, hogy komfortosabbá tegyük az Ön életét tanácsadással, minőségi gyógynövényes termékekkel!

Nem mindennapi egészséges köretek a mindennapokra! 2022.10.14.

Nem mindennapi egészséges köretek a mindennapokra!

Te és a családod egészségének megőrzéséhez az étkezésedre való odafigyeléssel valóban sokat tehetsz. Most segítséget nyújtunk abban, hogy ezt miként tudod megtenni, hogy ez a mindennapokban ne problémát jelentsen, hanem a pozitív hatásait élvezhesd.

Hashajtás: természetesen gyógynövényekkel! 2022.09.01.

Hashajtás: természetesen gyógynövényekkel!

A székrekedés kellemetlen tüneteit sokan megtapasztalják, de az emberek többsége csak átmenetileg. Sokkal nagyobb gondot okoz, és akkor érdemel figyelmet, ha a probléma tartós vagy visszatérően jelentkezik.

Illatosítók fagyantából 2022.08.18.

Illatosítók fagyantából

Ne vegyszereket lélegezzünk be, ha illatosítót használunk a környezetünkben! Számos tanulmány és felmérés bizonyítja, hogy az illatoknak mekkora szerepe van életünkben és hogyan befolyásolják hangulatunkat, mindennapi teljesítményünket is. Gondoljunk egyszerűen csak arra, hogy belépve egy otthonba, irodába vagy akár üzletbe mennyire meghatározó, hogy milyen illatélmény fogad bennünket.

Kategóriák