'
Regisztráció
Magyar
15.000 Ft feletti vásárlás esetén lakossági vásárlóinknak a kiszállítás ingyenes! (Külföldi címre megrendeléseket nem fogadunk!)

Vitaking k2+d3+k1 vitamin csepp 10 ml

Cikkszám:
84887
EAN:
5999561256726
Tárhely:
A26-06-4
Bruttó egységár:
757 600 Ft/l
Kiszerelés:
db (10 ml)
Gyűjtő:
gyujto=6db
ÁFA kulcs:
27%
Ne feledd, bruttó 15000 Ft feletti vásárlás
esetén ingyenesen szállítunk neked!
Bruttó ár: 7 576Ft
készleten < 10 db
db
  • Termékleírás és adatok
  • Hasonlók
  • Még ez is érdekelhet
  • Értékelések
  • Blog
  • Letöltések

Termékleírás

D3+K2+K1 vitamin csepp az immunrendszer és a csontok egészségéért. Nem tartalmaz semmi mást, csak MCT olajat D-vitamint, K2 vitamint és K1 vitamint. A D-vitamin K-vitaminnal együtt fogyasztva hozzájárul a kalcium csontrendszerbe való felszívódásához. Ezáltal megakadályozzák az érelmeszesedés, valamint a vesekő kialakulásának lehetőségét, ugyanis a kalcium D- és K-vitamin jelenléte nélkül nem képes, csak nagyon kis mennyiségben beépülni a csontokba és a lágyszövetekbe rakódik le, például az érfalakra, ahol plakkokat hoz létre, amely később meszesedéshez vezethet, vagy a vesébe, amely vesekő kialakulását okozhatja. A D- és K-vitaminok együttes fogyasztása nagymértékben hozzájárulhat a csontritkulás megelőzéséhez.

Az MCT olaj egy közepes láncú zsírsav, melynek különlegessége, hogy emésztése jóval könnyebb, mint az átlagos, hosszú láncú zsírsavaké. A K2-vitamin elsődleges feladata, hogy szabályozza a kalcium – anyagcsere folyamatot, úgy, hogy a kalciumot a megfelelő helyre szállítja (csontok), és megakadályozza a nem megfelelő helyeken való lerakódását. A K2-vitamin részt vesz a normál véralvadásban. Segíthet a csontok egészségének megőrzésében, hiszen részt vesz a normál csontozat fenntartásában. A D-vitamin (D3-vitamin) zsírban oldódik, amely napsütéssel és megfelelő étkezéssel kerül a szervezetünkbe. A D-vitamin biztosítja a kalcium és a foszfor normál felszívódását, hozzájárul a vér normál kalciumszintjének fenntartásához, az egészséges csontozat, fogazat és az egészséges izomfunkciók fenntartásához, az immunrendszer megfelelő működéséhez, valamint szerepet játszik a sejtosztódásban.

Hatóanyagok 2 cseppben:

  • D3-vitamin 50 mcg / 2000NE
  • K1-vitamin 450 mcg
  • K2-vitamin 25 mcg

Összetevők: MCT olaj, menakinon, all-transz-MK-7, fillokinon, kolekalciferol.

Ezt a terméket még senki nem értékelte. Legyél Te az első!

Értékelést írok

Ennyi csillagot adok

Kérlek, értékeld a vásárolt terméket, 1-5 -ös skálán, ahol 5 a legjobb érték. Irreleváns, spam és trágár értékelések esetén moderálást alkalmazunk. Köszönjük neked, hogy pontos és részletes véleményeddel segíted más vásárlók döntéseit!

Legutóbb megtekintett termékek