'
Regisztráció
Magyar
15.000 Ft feletti vásárlás esetén lakossági vásárlóinknak a kiszállítás ingyenes! (Külföldi címre megrendeléseket nem fogadunk!)

Adamo homoktövisolaj kapszula 50 db

Cikkszám:
45476
EAN:
5998009119012
Tárhely:
A27-08-3
Bruttó egységár:
62 Ft/db
Kiszerelés:
doboz (50 db)
ÁFA kulcs:
27%
Ne feledd, bruttó 15000 Ft feletti vásárlás
esetén ingyenesen szállítunk neked!
Bruttó ár: 3 084Ft
készleten
doboz
  • Termékleírás és adatok
  • Hasonlók
  • Még ez is érdekelhet
  • Értékelések
  • Blog
  • Letöltések

Termékleírás

E készítmény gazdag karotinoidokban E- és A-vitaminban, melyek a bőrsejtek és a nyálkahártya egészségéhez járulnak hozzá, foszfolipidekben és esszenciális zsírsavakban, melyek elősegítik a keringési rendszeregészséges működését, csökkentik a vér triglicerid szintjét.

Természetes alapanyagokból készült funkcionális termék. Mesterséges színezékektől, ízesítőktől és konzerváló anyagoktól mentes.

Mire jó a homoktövis?
Általános legyengülés, illetve különösen fertőző betegségek és műtétek után jó immunrendszer-erősítő, fokozza a szervezet ellenálló-képességét. Ajánlott fertőzésveszély, pl. influenzajárvány idején. Sokan használják meghűléses megbetegedéseknél. A homoktövis nagy C-vitamin-tartalmamiatt ideális "téli gyógyszer". Roboráló hatású lábadozási időszakban A homoktövis kiváló allergiák, pl. szénanátha esetén is. Ugyanakkor ajánlott fogyókúrázóknak zsíroldó hatása miatt. Májregeneráló hatása miatt ajánlott a máj tisztítására, alkoholfogyasztás esetén fokozottan ajánlott, az elvonási tünetek enyhítésére is.

Összetevők:
hidegen sajtolt natúr magolaj
A készítmény 5% természetes méhviaszt tartalmaz.

Fogyasztási javaslat: 
Naponta 2-3 db kapszula.

Ezt a terméket még senki nem értékelte. Legyél Te az első!

Értékelést írok

Ennyi csillagot adok

Kérlek, értékeld a vásárolt terméket, 1-5 -ös skálán, ahol 5 a legjobb érték. Irreleváns, spam és trágár értékelések esetén moderálást alkalmazunk. Köszönjük neked, hogy pontos és részletes véleményeddel segíted más vásárlók döntéseit!

Legutóbb megtekintett termékek