'
Regisztráció
Magyar
15.000 Ft feletti vásárlás esetén lakossági vásárlóinknak a kiszállítás ingyenes! (Külföldi címre megrendeléseket nem fogadunk!)

Motto tapasz fájdalomcsillapító sportolóknak 5x15cm 2 db

Cikkszám:
52717
EAN:
5999881214833
Tárhely:
A17-12-4
Bruttó egységár:
463 Ft/db
Kiszerelés:
doboz (2 db)
Gyűjtő:
gyujto=100doboz
ÁFA kulcs:
27%
Ne feledd, bruttó 15000 Ft feletti vásárlás
esetén ingyenesen szállítunk neked!
Bruttó ár: 926Ft
készleten
doboz
  • Termékleírás és adatok
  • Hasonlók
  • Még ez is érdekelhet
  • Értékelések
  • Blog
  • Letöltések

Termékleírás

MOTTO FÁJDALOMCSILLAPÍTÓ TAPASZ Gyógyszermentes fájdalomcsillapító tapasz. Akut ízületi, izom- és gerincfájdalmak (váll-, könyök-, térd- és hátfájdalmak, sportsérülések) kiegészítő kezelésére ajánlott. A tapasz felületére felvitt ásványi anyag és a nedvesség (veríték) hatására olyan reakciót vált ki, amely kismértékű feszültségváltozást generál. Ez hatással van a bőr alatti szövetekre, elősegíti az izmok ellazulását és a fájdalom enyhítését. Tapasz mérete: 2 db 5x15 cm-es tapasz található egy csomagban Tapasz színe: zöld Használata: A csomagban található tapaszokból ollóval vágjon le, vagy kézzel tépjen le egy 3-5 cm hosszú darabot, majd távolítsa el róla a védőpapírt. A fájdalom helyére, tiszta, száraz, krémtől, szőrtől mentes, ép bőrre ragassza fel a levágott tapaszt. Kerüljük a vékony, sérülékeny bőrön való alkalmazást. Nagyobb fájó izom esetén tapintsuk ki a legfájdalmasabb pontot és oda ragasszon (nem szükséges a teljes fájó területet lefedni a tapasszal). Rászorított kezével melegítse fel pár másodpercig a felragasztott tapaszt, hogy jól felragadjon és a működés hamar beinduljon. A légáteresztő alapanyagú tapasszal 7 napos folyamatos használat lehetséges, ha a fájdalom nem szűnik, csak enyhül, cseréljük. A tapasz vízálló, lehet vele tisztálkodni, vizes sportokhoz használni, de erős dörzsölését kerüljük. Összetétel: Kaucsuk ragasztóanyaggal ellátott tapasz, felületén réz tartalmú ásványi anyag granulátummal. Dózis: Egyidejűleg több helyen is viselhető, többféle fájdalom egyidejű kezelésére is alkalmas, de egyszerre legfeljebb egy csomag tartalma (2 db 5×15 cm-es tapasz) használható. 7 naponta cserélendő. Összesen 30 napos folyamatos használat lehetséges, utána 1 hetes szünet beiktatása szükséges. Teljesítőképesség: Állapottól függően, pár órától néhány napon belül várható a fájdalom enyhülése. Figyelmeztetések: Külső használatra! Egyszer használatos! Nyílt sebre nem alkalmazható! Nem steril. Használat előtt olvassa el a belső oldalon található tájékoztatót! A ragasztóanyag tartalmaz kaucsukot (LATEX), amely az arra érzékenyeknél allergiás reakciót válthat ki. Gyermek, várandós, szoptató anyák esetében nem áll rendelkezésre elegendő információ. Tárolás: Legfeljebb 30 °C-on, száraz, hűvös helyen. A tasakcsomagolás felnyitása után 6 hónapig használható fel.

  • Jellemzők
    • alkohol mentes
      • Igen
    • vegán
      • Nem
    • bio
      • Nem
Ezt a terméket még senki nem értékelte. Legyél Te az első!

Értékelést írok

Ennyi csillagot adok

Kérlek, értékeld a vásárolt terméket, 1-5 -ös skálán, ahol 5 a legjobb érték. Irreleváns, spam és trágár értékelések esetén moderálást alkalmazunk. Köszönjük neked, hogy pontos és részletes véleményeddel segíted más vásárlók döntéseit!