'
Regisztráció
Magyar
15.000 Ft feletti vásárlás esetén lakossági vásárlóinknak a kiszállítás ingyenes! (Külföldi címre megrendeléseket nem fogadunk!)

Pure szódabikarbóna 1000 g

Cikkszám:
48380
EAN:
5999886865610
Tárhely:
A03-08-1
Bruttó egységár:
1 837 Ft/kg
Kiszerelés:
db (1 000 g)
ÁFA kulcs:
27%
Ne feledd, bruttó 15000 Ft feletti vásárlás
esetén ingyenesen szállítunk neked!
Bruttó ár: 1 837Ft
készleten < 10 db
db
  • Termékleírás és adatok
  • Hasonlók
  • Még ez is érdekelhet
  • Értékelések
  • Blog
  • Letöltések

Termékleírás

A szódabikarbóna (nátrium-hidrogén-karbonát) természetes tisztítószer. Leggyakrabban konyhai és fürdőszobai tisztítószerként, valamint szagtalanításra használják. Felhasználható zsírfoltok, kávé- és teafoltok eltávolítására, edény- és sütőtisztításra, leégett ételmaradékok eltávolítására, csempe, mosdó, WC tisztítására. A Szódabikarbóna segít szabályozni környezetünk pH-ját. Amikor a szódabikarbóna egy savas vagy lúgos anyaggal érintkezik, arra törekszik, hogy semlegesítse a pH-t. Ezen túl, a szódabikarbóna képes pH változások lassítására, vagyis pufferolásra. Ez a kettős képesség, a semlegesítő és pufferoló hatás teszi lehetové azt, hogy tisztítószerek erejét növelje. Gyengén lúgos, meleg vízben jól oldódó anyag. Jó nedvszívó és szagtalanító. A savakat szén-dioxid felszabadulása közben semlegesíti. A szódagyártás és egyéb vegyipari folyamatok melléktermékeként keletkezik. A környezetre ártalmatlan.

Ezt a terméket még senki nem értékelte. Legyél Te az első!

Értékelést írok

Ennyi csillagot adok

Kérlek, értékeld a vásárolt terméket, 1-5 -ös skálán, ahol 5 a legjobb érték. Irreleváns, spam és trágár értékelések esetén moderálást alkalmazunk. Köszönjük neked, hogy pontos és részletes véleményeddel segíted más vásárlók döntéseit!

Kapcsolódó letöltések

Legutóbb megtekintett termékek