'
Regisztráció
15.000 Ft feletti vásárlás esetén lakossági vásárlóinknak a kiszállítás ingyenes! (Külföldi címre megrendeléseket nem fogadunk!)

Winnis öko mosószer kézi mosáshoz 750 ml

Cikkszám:
86338
EAN:
8002295034380
Tárhely:
A03-02-2
Bruttó egységár:
1 753 Ft/l
Kiszerelés:
db (750 ml)
Gyűjtő:
doboz=16db
ÁFA kulcs:
27%
Ne feledd, bruttó 15000 Ft feletti vásárlás
esetén ingyenesen szállítunk neked!
Bruttó ár: 1 315Ft
készleten < 10 db
db
  • Termékleírás és adatok
  • Hasonlók
  • Értékelések
  • Blog
  • Letöltések

Termékleírás

Ez a nagyon kellemes, Aleppo szappan illatú folyékony öko mosószer a kényesebb ruhaneműk mosásához ideális. Növényi összetevői ideálissá teszik a babaruhák, illetve az érzékenyebb bőrű felnőttek ruháinak mosásához is. A termékben található felületaktív anyagok biológiailag gyorsan és maradéktalanul lebomlanak; növényi eredetüknek köszönhetően a víz mikroorganizmusai természetes anyagokká alakítják át őket. A Winni’s öko mosószerek formuláinak összeállításánál elsődleges szempont a lehetséges allergiák kialakulásának kiküszöbölése, illetve minimálisra csökkentése; ezért minden mosószer hipoallergén; nikkelre, krómra és kobaltra tesztelt, fémre érzékenyek is bátran használhatják. Ez a nagyon kellemes, Aleppo szappan illatú folyékony öko mosószer a kényesebb ruhaneműk mosásához ideális. Növényi összetevői ideálissá teszik a babaruhák, illetve az érzékenyebb bőrű felnőttek ruháinak mosásához is. A termékben található felületaktív anyagok biológiailag gyorsan és maradéktalanul lebomlanak; növényi eredetüknek köszönhetően a víz mikroorganizmusai természetes anyagokká alakítják át őket. A Winni’s öko mosószerek formuláinak összeállításánál elsődleges szempont a lehetséges allergiák kialakulásának kiküszöbölése, illetve minimálisra csökkentése; ezért minden mosószer hipoallergén; nikkelre, krómra és kobaltra tesztelt, fémre érzékenyek is bátran használhatják.

Ezt a terméket még senki nem értékelte. Legyél Te az első!

Értékelést írok

Ennyi csillagot adok

Kérlek, értékeld a vásárolt terméket, 1-5 -ös skálán, ahol 5 a legjobb érték. Irreleváns, spam és trágár értékelések esetén moderálást alkalmazunk. Köszönjük neked, hogy pontos és részletes véleményeddel segíted más vásárlók döntéseit!

Kapcsolódó letöltések

Legutóbb megtekintett termékek