'
Regisztráció
15.000 Ft feletti vásárlás esetén lakossági vásárlóinknak a kiszállítás ingyenes! (Külföldi címre megrendeléseket nem fogadunk!)

Ohropax silicon aqua füldugó 6 db

Cikkszám:
43977
EAN:
4003626082067
Tárhely:
A18-07-3
Bruttó egységár:
350 Ft/db
Kiszerelés:
doboz (6 db)
Gyűjtő:
gyujto=10doboz
ÁFA kulcs:
27%
Ne feledd, bruttó 15000 Ft feletti vásárlás
esetén ingyenesen szállítunk neked!
Bruttó ár: 2 099Ft
készleten < 10 doboz
doboz
  • Termékleírás és adatok
  • Hasonlók
  • Értékelések
  • Blog
  • Letöltések

Termékleírás

Az Ohropax Silicon Aqua bőrbarát orvosi szilikonból készült. Ez a sokrétűen felhasználható anyag ideális a fül védelmére is, anyaga szabadon formázható. A fülben lévő nedvesség elősegítheti a baktériumok növekedését, ezért előzze meg a gyulladást és a fülfájdalmat azzal, hogy szárazon tartja az Ohropax Silicon Aquaval. Nem szereti, ha víz a fülébe kerül? Teljesen megértjük, ezért fejlesztettük ki az Ohropax Silicon Aquat. Akár uszodáról, tóról, folyóról vagy tengerről van szó, az úszás nagy élvezet. Viszont akár kedvtelésből, akár versenyszerűen úszik, a fülbe jutott víz könnyen csökkentheti ezt az örömet, hiszen zavaró nyomást, megváltozott hallást okozhat. Ez azon túl, hogy nagyon kellemetlen, a fülbe jutott víz révén gyulladásnak tehetjük ki a külső hallójáratot. Ennek kiváltói azok a baktériumok, amelyek a tengerekben vagy tavakban történő úszás során a fülbe jutnak. A szűk hallójárat nedves és meleg környezete nagyon jó körülményeket biztosít a gombák és baktériumok számára, amelyek megjelenését fájdalom, viszketés jelezheti, és legrosszabb esetben középfülgyulladásig fejlődhet. Az ilyesfajta megbetegedés komolyan veendő és orvosi kezelést igényel, legjobb megelőzni azt. Biztos védelem Ahhoz, hogy a vizet a hallójárattól távol tartsuk, és gondok nélkül úszhassunk, az Ohropax Silicon Aqua füldugók használatát ajánljuk. Ez a világoskék füldugó rugalmas, könnyen formázható, hatékony védelmet biztosít a zaj, a víz és a szél ellen.

Ezt a terméket még senki nem értékelte. Legyél Te az első!

Értékelést írok

Ennyi csillagot adok

Kérlek, értékeld a vásárolt terméket, 1-5 -ös skálán, ahol 5 a legjobb érték. Irreleváns, spam és trágár értékelések esetén moderálást alkalmazunk. Köszönjük neked, hogy pontos és részletes véleményeddel segíted más vásárlók döntéseit!

Legutóbb megtekintett termékek