'
Regisztráció
Magyar
15.000 Ft feletti vásárlás esetén lakossági vásárlóinknak a kiszállítás ingyenes! (Külföldi címre megrendeléseket nem fogadunk!)

Ohropax test-box 3 féle füldugó 1 db

Cikkszám:
44544
EAN:
4003626050035
Tárhely:
A18-06-2
ÁFA kulcs:
27%
Ne feledd, bruttó 15000 Ft feletti vásárlás
esetén ingyenesen szállítunk neked!
Bruttó ár: 2 037Ft
készleten < 10 db
db
  • Termékleírás és adatok
  • Hasonlók
  • Még ez is érdekelhet
  • Értékelések
  • Blog
  • Letöltések

Termékleírás

A füldugókat két féleképpen használhatják elő fülben vagy fülben. A hallójáratok formája és nagysága mindenkinél különböző és az évek során is változhat. Előfülbe helyezhető füldugók-Ohropax Classic ,Ohropax Silicon. Az Ohropax Classic viaszból és pamutból készül. Lárma és mindenféle zaj ellen. Tökéletes alváshoz és pihenéshez. Ohropax Silicon bőrbarát szilikonból készül. Zaj, szél és víz ellen. Sportoláshoz, szabadidőhöz, munkahelyen és alváshoz. Fülbe helyezhető Ohropax Soft puha, táguló habosított műanyagból készül. Anatómiai formájának köszönhetően tökéletesen illeszkedik a fülbe. Ideális kikapcsolódáshoz, alváshoz, hangos zene esetén.

Ezt a terméket még senki nem értékelte. Legyél Te az első!

Értékelést írok

Ennyi csillagot adok

Kérlek, értékeld a vásárolt terméket, 1-5 -ös skálán, ahol 5 a legjobb érték. Irreleváns, spam és trágár értékelések esetén moderálást alkalmazunk. Köszönjük neked, hogy pontos és részletes véleményeddel segíted más vásárlók döntéseit!

Legutóbb megtekintett termékek