'
Regisztráció
Magyar
15.000 Ft feletti vásárlás esetén lakossági vásárlóinknak a kiszállítás ingyenes! (Külföldi címre megrendeléseket nem fogadunk!)

Aromax filckorong autóékszerhez 10 db

Cikkszám:
88856
EAN:
5997733371246
Tárhely:
A001-10-4
Bruttó egységár:
201 Ft/db
Kiszerelés:
doboz (10 db)
ÁFA kulcs:
27%
Ne feledd, bruttó 15000 Ft feletti vásárlás
esetén ingyenesen szállítunk neked!
Bruttó ár: 2 007Ft
készleten < 10 doboz
doboz
  • Termékleírás és adatok
  • Hasonlók
  • Még ez is érdekelhet
  • Értékelések
  • Blog
  • Letöltések

Termékleírás

A filckorongok az Aromax autóillatosító ékszerhez készültek. Használatukkal lehetővé válik, hogy egymástól eltérő illóolajokat párologtasson. Helyezze be a filckorongot az autóillatosító ékszerbe, csepegtessen rá a kiválasztott illóolajból, majd helyezze a készüléket a gépjármű szellőzőrácsára. Ha illatot kíván váltani, távolítsa el a használt filckorongot, és helyezzen be egy újat, majd csepegtessen rá ismét a kívánt illóolajból! A filckorong illatosítását követően a klíma, vagy a fűtés bekapcsolásakor finom illat áramlik a gépjárműbe a klipszből.

A kép csak illusztráció: a filckorongok színe a fotón feltüntetetthez képest változhat, illetve a csomagolás autóillatosító ékszert és illóolajat nem tartalmaz; ezeket külön szükséges megvásárolni!

A doboz tartalma: 10 db illatosítható filckorong.

A filckorongok az Aromax Autóillatosító ékszerhez készültek. Használatukkal lehetővé válik, hogy egymástól eltérő illóolajokat párologtasson.

Az Aromax autóillatosító ékszer finom illatot árasztva teszi kellemesebbé az utazást. Kialakításának és méretének köszönhetően pedig elegáns kiegészítője lesz bármely gépjárműnek.

Ezt a terméket még senki nem értékelte. Legyél Te az első!

Értékelést írok

Ennyi csillagot adok

Kérlek, értékeld a vásárolt terméket, 1-5 -ös skálán, ahol 5 a legjobb érték. Irreleváns, spam és trágár értékelések esetén moderálást alkalmazunk. Köszönjük neked, hogy pontos és részletes véleményeddel segíted más vásárlók döntéseit!

Legutóbb megtekintett termékek