'
Regisztráció
15.000 Ft feletti vásárlás esetén lakossági vásárlóinknak a kiszállítás ingyenes! (Külföldi címre megrendeléseket nem fogadunk!)

Drogstar patika tisztaságú só 1000 g

Cikkszám:
44390
EAN:
5999886431877
Tárhely:
A42-05-1
Bruttó egységár:
614 Ft/kg
Kiszerelés:
db (1 000 g)
ÁFA kulcs:
27%
Ne feledd, bruttó 15000 Ft feletti vásárlás
esetén ingyenesen szállítunk neked!
Bruttó ár: 614Ft
készleten
db
 • Termékleírás és adatok
 • Hasonlók
 • Értékelések
 • Blog
 • Letöltések

Termékleírás

Adalékanyag mentes gyógyszertári tisztaságú NaCl. Száraz helyen tartandó, hűtést nem igényel!

 • Jellemzők
  • hozzáadott cukrot nem tartalmaz
   • Igen

Vásárlói értékelések

0,0
(0 értékelés alapján)
Dr.Weixl-Várhegyi László
2020. 07. 26.
Előnyök: Nincs előnye, mert nem lehet tudni, hogy mennyi az NaCl tartalma, mivel nincsen rajta Magyar Szabványszám
Hátrányok: Tiszta só a magnézium só is, a kalcium só is, a kálium só is
Van a www.tisztaso.hu oldalról forgalmazott, a Dombszéli Vadgesztenye Kft patikai tisztaságú sója, amelyen rajta van prof dr. Papp Lajos ajánlása is. Ez a tiszta só ilyen néven is van forgalomban és rajta van a Magyar Szabványszám is, ami azt jelenti, hogy minimum 97 %-as az NaCl tartalma. De nem annyi, hanem 99,5 % feletti és ezt a Hungaropharma minőségi tanúsítványa is igazolja, akár 5 évre visszamenőleg is minden szállítmánynál. Míg a Drogstar tiszta sónak mondott sóját nem ellenőrizte minőségi szempontból, hogy mennyi az NaCl tartalma semmilyen labor sem!!!!! Ez a vevők átverése, mert amikor a www.tisztaso.hu oldalon lévő tiszta sót keresik és csak az írják be a www.bijo.hu keresőbe, hogy tiszta só, akkor a Drogstar sója jön fel a honlapon és nem a magyar szabványszámmal ellátott, a gyógyszeripari ellenőrző hatóság (Hungaropharma) valóban tiszta sója. Kérem az oldal kezelőjét, hogy javítsa át a keresőben a tiszta só elnevezést Patika sóra és a Dombszéli V.Kft. tiszta sója jelenjen meg helyette. A vidéken élő pácienseimnek sokszor javasolom, hogy javasolom a Bijóból szerezzék be a www.tisztaso.hu honlapon kis ismertetett, a Hungaropharma által ellenőrzött tiszta sót és akkor a Bijó Szakáruház a Drogstar sóját küldi meg nekik, ami minőségileg nem garantált tisztaságú. Ez a vevők átverése és kérem, hogy a jövőben a tiszta sót kérők valóban a minőségi tanúsítvánnyal rendelkező és Magyar Szabványszámmal ellátott tiszta sót kapják meg. Javasolni fogom, hogy az így becsapott vásárlók a vásárlók megtévesztése miatt tegyen panaszt az áruház vezetésénél és az élelmiszeripari hatóságoknál.

Értékelést írok

Ennyi csillagot adok

Kérlek, értékeld a vásárolt terméket, 1-5 -ös skálán, ahol 5 a legjobb érték. Irreleváns, spam és trágár értékelések esetén moderálást alkalmazunk. Köszönjük neked, hogy pontos és részletes véleményeddel segíted más vásárlók döntéseit!

Legutóbb megtekintett termékek