'
Regisztráció
Magyar
15.000 Ft feletti vásárlás esetén lakossági vásárlóinknak a kiszállítás ingyenes! (Külföldi címre megrendeléseket nem fogadunk!)

Bálint feketeköménymag lenmagolajjal 50 ml

Cikkszám:
34509
EAN:
5999559924033
Tárhely:
A27-01-7
Bruttó egységár:
71 560 Ft/l
Kiszerelés:
db (50 ml)
Gyűjtő:
doboz=25db
ÁFA kulcs:
27%
Ne feledd, bruttó 15000 Ft feletti vásárlás
esetén ingyenesen szállítunk neked!
Bruttó ár: 3 578Ft
készleten < 10 db
db
  • Termékleírás és adatok
  • Hasonlók
  • Még ez is érdekelhet
  • Értékelések
  • Blog
  • Letöltések

Termékleírás

BÁLINT CSEPP HIDEGEN SAJTOLT LENMAG FEKETEKÖMÉNYMAGGAL A fekete köménymagot (Nigella sativa) egyiptomi fáraók igen nagy becsben tartották, ezért is kapta a belőle készült olaj a „fáraók aranya" elnevezést. Táplálkozási szempontból előkelő helyét a többszörösen telítetlen zsírsavaknak és magas „E" vitamin tartalmának köszönheti. Fekete magját önmagában fűszerként (péksütemény, savanyú jellegű ételekhez) használhatjuk. Nigella sativa olaj igen magas tápértékkel rendelkezik, rengeteg ásványi anyagot és aminosavat tartalmaz. A készítmény több mint 50 %-ban tartalmaz többszörösen telítetlen zsírsavakat, - omega-3 és -6 zsírsavakat- egyszeresen telítetlen zsírsavakból az olajsavat tartalmazza. Fogyasztható a mag önmagában (fűszerként, pl. péksüteményen, savanyú káposztából készült ételekben) vagy táplálékkiegészítőként.

Ezt a terméket még senki nem értékelte. Legyél Te az első!

Értékelést írok

Ennyi csillagot adok

Kérlek, értékeld a vásárolt terméket, 1-5 -ös skálán, ahol 5 a legjobb érték. Irreleváns, spam és trágár értékelések esetén moderálást alkalmazunk. Köszönjük neked, hogy pontos és részletes véleményeddel segíted más vásárlók döntéseit!

Legutóbb megtekintett termékek