'
Regisztráció
Magyar
15.000 Ft feletti vásárlás esetén lakossági vásárlóinknak a kiszállítás ingyenes! (Külföldi címre megrendeléseket nem fogadunk!)

Vitaking hyaluronic acid+collagen 60 db

Cikkszám:
86674
EAN:
5999561257198
Tárhely:
A24-06-3
Bruttó egységár:
123 Ft/db
Kiszerelés:
doboz (60 db)
Gyűjtő:
gyujto=6doboz
ÁFA kulcs:
27%
Ne feledd, bruttó 15000 Ft feletti vásárlás
esetén ingyenesen szállítunk neked!
Bruttó ár: 7 397Ft
készleten < 10 doboz
doboz
  • Termékleírás és adatok
  • Hasonlók
  • Még ez is érdekelhet
  • Értékelések
  • Blog
  • Letöltések

Termékleírás

Kollagént és hialuronsavat tartalmazó készítmény. Vízmegkötő képességük révén hidratálják a bőrt, feszesítik a kötőszöveteket, hozzájárulnak a bőr öregedési folyamatainak csökkentéséhez, az ízületek rugalmasságának kezeléséhez.

A kollagén egy természetes fehérje, amely biztosítja a szervek és a szövetek rugalmasságát, építi a porcokat, az ízületeket, a hajat, a körmöket, a bőrt és minden létfontosságú szervet. A hialuronsav szöveteink egyik nélkülözhetetlen alkotóeleme, az életkor előrehaladtával a termelése csökken, ezért szükség lehet annak pótlására.

hialuronsavat a kötőszöveti sejtek és az ízületekben a hyalinporc sejtek folyamatosan termelik, de az életkor előrehaladtával vagy betegség következtében termelődése folyamatosan csökken. A hialuron a kötőszövetben hálószerűen összekapcsolja és feltölti a sejtek között lévő állományt. A meglévő kollagén rostok közötti keresztkötéseket állítja helyre, a kollagén és elasztikus rostokat újraképzésre serkenti. Szervezetünkben elsődleges feladatát a porcok alkotóelemeként látja el. Saját tömegéhez képest több ezerszeres mennyiségű vizet képes megkötni. Természetes hidratáló, feltölti a bőrt és a kötőszöveteket, keni az ízületeket. A kollagén a szervezet legfontosabb építőeleme, és a testünkben lévő fehérjék mintegy 30% -át teszi ki. A kollagén a legfontosabb strukturális fehérje, amely összetevője valamennyi kötőszövetnek, beleértve a bőrt, az inakat, az ínszalagokat, a porcokat és a csontokat. Lényegében a kollagén erős és rugalmas „ragasztó”, amely mindent együtt tart. A kollagén segíthet lelassítani az öregedési folyamatokat, a bőr egészségének, rugalmasságának megőrzése mellett fontos szerepet játszik például a csontok, a fogak felépítésében, az inak és izmok erősségében, a szem tömörségében is

Hatóanyagok napi adagban (1 kapszula)

  • Hialuronsav 60 mg
  • Kollagén 280 mg

Összetevők: hidrolizált kollagén, tömegnövelőszer: kalcium-foszfát, zselatin kapszulahéj, hialuronsav, szója, csomósodást gátló anyagok: szilícium-dioxid, zsírsavak magnézium sói.

Ezt a terméket még senki nem értékelte. Legyél Te az első!

Értékelést írok

Ennyi csillagot adok

Kérlek, értékeld a vásárolt terméket, 1-5 -ös skálán, ahol 5 a legjobb érték. Irreleváns, spam és trágár értékelések esetén moderálást alkalmazunk. Köszönjük neked, hogy pontos és részletes véleményeddel segíted más vásárlók döntéseit!

Legutóbb megtekintett termékek