'
Regisztráció
Magyar
15.000 Ft feletti vásárlás esetén lakossági vásárlóinknak a kiszállítás ingyenes! (Külföldi címre megrendeléseket nem fogadunk!)

Dr.theiss herbalsept immun nyalóka 6 db

Cikkszám:
85294
EAN:
4016369621530
Tárhely:
A27-03-5
Gyűjtő:
doboz=36db
ÁFA kulcs:
27%
Ne feledd, bruttó 15000 Ft feletti vásárlás
esetén ingyenesen szállítunk neked!
Bruttó ár: 2 368Ft
hamarosan
  • Termékleírás és adatok
  • Hasonlók
  • Még ez is érdekelhet
  • Értékelések
  • Blog
  • Letöltések

Termékleírás

Étrend-kiegészítő C-vitaminnal és gyógynövényekkel. A C-vitamin hozzájárul az immunrendszer normál működéséhez. A bodza- és a homoktöviskivonat támogatja az immunrendszert. Összetevők: cukor; glükózszirup; cseresznyelé koncentrátum; bodza (Sambucus nigra) virágkivonat (4:1); homoktövis (Hippophae rhamnoides) terméskivonat (10:1); nátrium-aszkorbát (C-vitamin); keserű narancs (Citrus aurantium) kivonat (12-15:1); savanyúságot szabályozó: citromsav; természetes aroma; színezék: antocián; víz; maltodextrin. Ajánlott napi adag: 4 évesnél idősebb gyerekeknek (felnőtt felügyelete mellett), fiataloknak és felnőtteknek: 3 nyalóka naponta. Az ajánlott napi mennyiséget ne lépje túl! A készítmény nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet és az egészséges életmódot. Kisgyermekek elől elzárva tartandó!

Ezt a terméket még senki nem értékelte. Legyél Te az első!

Értékelést írok

Ennyi csillagot adok

Kérlek, értékeld a vásárolt terméket, 1-5 -ös skálán, ahol 5 a legjobb érték. Irreleváns, spam és trágár értékelések esetén moderálást alkalmazunk. Köszönjük neked, hogy pontos és részletes véleményeddel segíted más vásárlók döntéseit!

Legutóbb megtekintett termékek