'
Regisztráció
15.000 Ft feletti vásárlás esetén lakossági vásárlóinknak a kiszállítás ingyenes! (Külföldi címre megrendeléseket nem fogadunk!)

HX immunity kapszula 60 db

Cikkszám:
85127
EAN:
5999860758068
Tárhely:
A32-05-2
Bruttó egységár:
49 Ft/db
Kiszerelés:
doboz (60 db)
ÁFA kulcs:
27%
Ne feledd, bruttó 15000 Ft feletti vásárlás
esetén ingyenesen szállítunk neked!
Bruttó ár: 2 938Ft
készleten
doboz
  • Termékleírás és adatok
  • Hasonlók
  • Értékelések
  • Blog
  • Letöltések

Termékleírás

Komplex hatóanyag-tartalmú étrend-kiegészítő felnőtteknek vitaminokkal és nyomelemekkel az immunrendszer egészséges működéséért.1 • 100 mg béta-glükánt, 150 mg echinacea kivonatot és 150 mg szibériai ginzeng kivonatot tartalmaz. Nagy dózisú D-vitaminnal. Nyújtott hatóanyag-leadású C-vitaminnal. Az A-vitamin, a B12-vitamin, a B6-vitamin, a cink, a C-vitamin, a D-vitamin, a fola´t, a re´z, a szele´n e´s a vas hozza´ja´rulnak az immunrendszer ege´szse´ges mu?ko¨de´se´hez. Az A-vitamin hozza´ja´rul a nya´lkaha´rtya´k norma´l a´llapota´nak fenntarta´sa´hoz és szerepet ja´tszik a sejtek differencia´lo´da´sa´ban. A B12- e´s a B6-vitamin hozza´ja´rul a fa´radtsa´g e´s a kifa´rada´s csökkentéséhez. A cink, a szele´n e´s a C-vitamin hozza´ja´rul a sejtek oxidati´v stresszel szembeni ve´dekeze´se´hez. FIGYELMEZTETÉS: Az e´trend-kiege´szi´to?k fogyaszta´sa nem helyettesi´ti a va´ltozatos, kiegyensu´lyozott, vegyes e´trendet e´s az ege´szse´ges e´letmo´dot. A napi aja´nlott mennyise´get ne le´pje tu´l! Ne szedje a ke´szi´tme´nyt, ha az o¨sszetevo?k ba´rmelyike´re e´rze´keny, allergia´s! Halat, ra´kfe´le´t, mogyoro´t e´s dio´fe´le´ket is feldolgozo´ u¨zemben ke´szu¨l. Gyermekekto?l elza´rva tartando´! Adagolás: felnőtteknek napi 1 db fehér és 1 db átlátszó kapszula bevétele egyszerre, főétkezés közben.

Ezt a terméket még senki nem értékelte. Legyél Te az első!

Értékelést írok

Ennyi csillagot adok

Kérlek, értékeld a vásárolt terméket, 1-5 -ös skálán, ahol 5 a legjobb érték. Irreleváns, spam és trágár értékelések esetén moderálást alkalmazunk. Köszönjük neked, hogy pontos és részletes véleményeddel segíted más vásárlók döntéseit!

Legutóbb megtekintett termékek