'
Regisztráció
Magyar
15.000 Ft feletti vásárlás esetén lakossági vásárlóinknak a kiszállítás ingyenes! (Külföldi címre megrendeléseket nem fogadunk!)

Natural Vitale homoktövis mag őrlemény 150 g

Cikkszám:
50051
EAN:
5999886411190
Bruttó egységár:
15 773 Ft/kg
Kiszerelés:
db (150 g)
Gyűjtő:
doboz=6db
ÁFA kulcs:
27%
Ne feledd, bruttó 15000 Ft feletti vásárlás
esetén ingyenesen szállítunk neked!
Bruttó ár: 2 366Ft
nincs készleten
  • Termékleírás és adatok
  • Hasonlók
  • Még ez is érdekelhet
  • Értékelések
  • Blog
  • Letöltések

Termékleírás

A homoktövismagban, koncentráltan találhatóak meg a hatóanyagok: az esszenciális zsírsavak (omega-3), immunerősítő fitokemikáliák, polifenolok, flavonoid-jellegű anyagok, ásványi anyagok és nyomelemek, valamint speciális ballasztanyagok és rostok. Kiemelkedő a mag A- és E-vitamin tartalma is, amelyek erősítik antioxidáns jellegét. Homoktövismag őrlemény kis mértékben (kb. 10-15%-ban) a bogyó húsának anyagait is hordozza, amely további előnyöket ad hozzá a magliszt hatásaihoz (növényi színanyagok, C-vitamin, vas). Mindezek alapján állítható, hogy e termék - a benne koncentrálódó anyagok révén - hatékony támogatást jelent a szervezet sokoldalú védelme terén.

Ezt a terméket még senki nem értékelte. Legyél Te az első!

Értékelést írok

Ennyi csillagot adok

Kérlek, értékeld a vásárolt terméket, 1-5 -ös skálán, ahol 5 a legjobb érték. Irreleváns, spam és trágár értékelések esetén moderálást alkalmazunk. Köszönjük neked, hogy pontos és részletes véleményeddel segíted más vásárlók döntéseit!