'
Regisztráció
Magyar
15.000 Ft feletti vásárlás esetén lakossági vásárlóinknak a kiszállítás ingyenes! (Külföldi címre megrendeléseket nem fogadunk!)

Vitaking acai berry kapszula 3000mg 60 db

Cikkszám:
39408
EAN:
5999561250366
Tárhely:
A24-01-5
Bruttó egységár:
64 Ft/db
Kiszerelés:
doboz (60 db)
Gyűjtő:
gyujto=6doboz
ÁFA kulcs:
27%
Ne feledd, bruttó 15000 Ft feletti vásárlás
esetén ingyenesen szállítunk neked!
Bruttó ár: 3 824Ft
nincs készleten
  • Termékleírás és adatok
  • Hasonlók
  • Még ez is érdekelhet
  • Értékelések
  • Blog
  • Letöltések

Termékleírás

Az  acai bogyó anyagcsere-fokozó, erőnövelő és zsírégető hatású, gyakran fogyasztják a testsúlycsökkentés elősegítésére. Az acaiban található fitoszterol-vegyületek hozzájárulnak a szív-és keringési problémák természetes kezeléséhez, és az emésztőrendszert is megerősítik.

Vitaking Acai Berry kapszula

Az antioxidáns hatású acai bogyó hozzájárulhat a fogyókúra sikerességéhez, az anyagcsere folyamatok gyorsításához, a vitaminok és ásványi anyagok biztosításához, a káros szabad gyökök lekötéséhez.

Acai

Természetes antioxidáns tulajdonsága mellett olyan szerves növényi fehérjéket tartalmaz, amelyek emésztéskor nem termelnek koleszterint, könnyen lebomlanak és hasznosan építik az izomzatot, az állati fehérjékben található terhelő összetevők nélkül. Anyagcsere-fokozó, erőnövelő és zsírégető hatású, gyakran fogyasztják a testsúlycsökkentés elősegítésére. Az acaiban található fitoszterol-vegyületek hozzájárulnak a szív-és keringési problémák természetes kezeléséhez, és az emésztőrendszert is megerősítik. Omega-6 és omega-9 zsírsavai egészségesen tartják az izmokat és az idegrendszert, csökkentik a káros, valamint növelik a hasznos koleszterin szintjét, rugalmasan tartják az érfalakat.

Vitaking Acai Berry hatóanyagai 2 gélkapszulában:

  • Acai Berry (3000mg gyümölcsből kivonva) – 150mg

Napi ajánlott mennyiség: 2 kapszula a nap bármely időszakában, kevés étellel

Összetevők: zselatin, nedvesítőszer: glicerin, acai berry, fényezőanyag: sárga méhviasz, emulgeálószer: szója lecitin, színező anyag: karamell, csomósodást gátló anyag: szilícium-dioxid.

 

Ezt a terméket még senki nem értékelte. Legyél Te az első!

Értékelést írok

Ennyi csillagot adok

Kérlek, értékeld a vásárolt terméket, 1-5 -ös skálán, ahol 5 a legjobb érték. Irreleváns, spam és trágár értékelések esetén moderálást alkalmazunk. Köszönjük neked, hogy pontos és részletes véleményeddel segíted más vásárlók döntéseit!

Legutóbb megtekintett termékek