'
Regisztráció
Magyar
15.000 Ft feletti vásárlás esetén lakossági vásárlóinknak a kiszállítás ingyenes! (Külföldi címre megrendeléseket nem fogadunk!)

Vitaking echinax 200 ml

Cikkszám:
56006
EAN:
5999561254296
Tárhely:
A001-13-4
Bruttó egységár:
21 580 Ft/l
Kiszerelés:
db (200 ml)
Gyűjtő:
doboz=6db
ÁFA kulcs:
27%
Ne feledd, bruttó 15000 Ft feletti vásárlás
esetén ingyenesen szállítunk neked!
Bruttó ár: 4 316Ft
készleten < 10 db
db
  • Termékleírás és adatok
  • Hasonlók
  • Még ez is érdekelhet
  • Értékelések
  • Blog
  • Letöltések

Termékleírás

A Vitaking Echinax szirup a legkisebbeknek készült finom étrendkiegészítő, tele gyógynövényekkel.  A bodza virág kivonaton, a kasvirág kivonaton, a ginseng és a csipkebogyó kivonaton kívül tartalmaz még két fontos ásványi anyagot.

A legkisebbek nem igazán szeretik a tablettákat és a rossz ízű szirupokat, de ezzel az összeállítással nem fogjuk őket magunkra haragítani. Finom ízének köszönhetően, könnyen megszeretik, és be lehet vezetni a gyermekek napi étrendjébe.

A Vitaking Echinax szirup a kicsiknek készült finom étrendkiegészítő, tele gyógynövényekkel.  

Mit tartalmaz Echinax szirup?

Kasvirág kivonat
A bíbor kasvirág – más néven echinacea, élőhelye eredetileg Észak-Amerika középső része, kontinensünkön a száraz nyílt erdők, füves puszták. A kasvirág hozzájárulhat a szervezet megfelelő védekezőképességhez és az alsó húgyúti szervek egészségének fenntartásához.

Bodza virág kivonat
A bodzának mint gyógynövénynek szinte bármelyik része hasznos az ember számára, de csak a virág és a termés részét lehet használni belsőleg. A népi gyógyászat régóta kedvelt növénye. A bodzavirág rengeteg hasznos és értékes hatóanyagot tartalmaz.

Szibériai ginseng kivonat
A szibériai ginseng a kínai panax ginseng közeli rokona. A ginsenget legtöbben a fizikai és szellemi fáradság megelőzésére használják. A ginseng hatása nem csak egy összetevőnek, hanem biológiai anyagok egész sorának köszönhető.  Ezek közé tartozik például a növényi szőlőcukor, az A-vitamin, a B1 és B2 vitaminok, szelén, germánium és különféle illóolajok. Az, hogy a ginzeng az emberi szervezetre milyen csodálatos hatással van, nem azon múlik, hogy az összetevők mekkora mennyiségben vannak jelen a gyökérben, hanem annak a speciális elrendeződésnek, ahogy azok a növényben elhelyezkednek.

Csipkebogyó kivonat
A csipkebogyó a vadrózsa termése. Legtöbben a jelentős C-vitamin tartalma miatt ismerik, de tartalmaz flavonoidokat, illetve B1, B2, B3 és K-vitamint is. Hozzájárulhat az immunrendszer  és a légutak normál működéséhez. Hozzájárulhat a szellemi frissességhez és szervezet ellenálló-képességének növeléséhez. Ezért nagyon hasznos a gyermekek számára.

Réz
A réz egy fontos ásványi anyag, mivel részt vesz a kötőszövetek normál állapotának fenntartásában, és  a normál vas-szállításban, hozzájárul  az immunrendszer normál működéséhez és a  a sejtek oxidatív stresszel szembeni védelméhez.

Cink
A cink hozzájárul a normál szellemi működés és a normál látás fenntartásához valamint az immunrendszer normál működéséhez. A gyerekek nem szeretik a tablettákat, de ezt a kiváló folyékony Echinax összeállítást garantáltan szeretni fogják. Szerezze be gyermekének ezt az igazán különleges, komplex növényi kivonat és ásványi anyag összeállítást!

Összetevők: víz, fruktóz, almalé sűrítmény, Bodza virág (Sambucus nigra) száraz kivonat, Keskenylevelű kasvirág (Echinacea angustifolia) száraz kivonat, cink-glükonát, Szibériai ginzeng gyökér (Eleutherococcus senticosus) száraz kivonat, Csipkebogyó (Rosa canina) száraz kivonat, tartósítószer: kálium-szorbát, savanyúságot szabályozó anyag: citromsav, réz-glükonát, maltodextrin.

Napi ajánlott mennyiség: 1 evőkanál = 15 ml étkezés előtt.

Közvetlenül lenyelhető, vagy hígítható vízzel vagy gyümölcslével. Használat előtt felrázandó.A napi ajánlott mennyiséget ne lépje túl! A termék nem helyettesíti a vegyes étrendet, és az egészséges életmódot.

Ezt a terméket még senki nem értékelte. Legyél Te az első!

Értékelést írok

Ennyi csillagot adok

Kérlek, értékeld a vásárolt terméket, 1-5 -ös skálán, ahol 5 a legjobb érték. Irreleváns, spam és trágár értékelések esetén moderálást alkalmazunk. Köszönjük neked, hogy pontos és részletes véleményeddel segíted más vásárlók döntéseit!

Legutóbb megtekintett termékek