'
Regisztráció
Magyar
15.000 Ft feletti vásárlás esetén lakossági vásárlóinknak a kiszállítás ingyenes! (Külföldi címre megrendeléseket nem fogadunk!)

Viva natura fodros kel 150 g

Cikkszám:
56315
EAN:
5998219308343
Tárhely:
A47-07-2
Bruttó egységár:
20 573 Ft/kg
Kiszerelés:
db (150 g)
Gyűjtő:
doboz=20db
ÁFA kulcs:
27%
Ne feledd, bruttó 15000 Ft feletti vásárlás
esetén ingyenesen szállítunk neked!
Bruttó ár: 3 086Ft
készleten < 10 db
db
  • Termékleírás és adatok
  • Hasonlók
  • Még ez is érdekelhet
  • Értékelések
  • Blog
  • Letöltések

Termékleírás

A fodroskelben megtalálható az összes esszenciális aminosav, omega-3 és omega-6 zsírsav, nagy mennyiségű kalcium, magnézium, A-vitamin, C-vitamin, K-vitamin, folsav, béta-karotin, lutein és rost is. Magas rosttartalmának köszönhetően ideális segítség a bélflórának és jótékonyan támogatja a bélműködést. A fodroskel por több karotinoidot tartalmaz, mint a sárgarépa. Összetételének és jótékony hatásainak köszönhetően a zöldleveles és sárga színű zöldségek királya. Méregzöld színű, kellemes ízű növény, ami a vegetáriánusoknak egy kiváló csemege. Elkészíthető önmagában vízzel elkeverve, vagy friss idényzöldségekkel, gyömölcsökkel reggeli smoothie-nak, hogy egy igazi vitamindús energiabombával indítsuk a napot. Tiszta természet: 100%-ban természetes anyagokat tartalmaz, mentes színezéktől, ízfokozóktól, tartósítószerektől.

Ezt a terméket még senki nem értékelte. Legyél Te az első!

Értékelést írok

Ennyi csillagot adok

Kérlek, értékeld a vásárolt terméket, 1-5 -ös skálán, ahol 5 a legjobb érték. Irreleváns, spam és trágár értékelések esetén moderálást alkalmazunk. Köszönjük neked, hogy pontos és részletes véleményeddel segíted más vásárlók döntéseit!

Legutóbb megtekintett termékek