'
Regisztráció
Magyar
15.000 Ft feletti vásárlás esetén lakossági vásárlóinknak a kiszállítás ingyenes! (Külföldi címre megrendeléseket nem fogadunk!)

Semiramis sumatra aceh gayo szemes kávé közepes 250 g

Cikkszám:
94297
EAN:
5999887137877
Tárhely:
A38-10-1
Bruttó egységár:
25 356 Ft/kg
Kiszerelés:
db (250 g)
Gyűjtő:
doboz=10db
ÁFA kulcs:
27%
Ne feledd, bruttó 15000 Ft feletti vásárlás
esetén ingyenesen szállítunk neked!
Bruttó ár: 6 339Ft
készleten < 10 db
db
  • Termékleírás és adatok
  • Hasonlók
  • Még ez is érdekelhet
  • Értékelések
  • Blog
  • Letöltések

Termékleírás

A Sumátra Aceh Gayo kávé Sumátra szigetén, Indonéziában termesztett kávébabokból készül. Ez az arabica fajták közé tartozó kávé Aceh tartományban, a Gayo-hegység lábánál termesztett kávébabokból készül. Az Aceh Gayo kávé jellegzetes íze és aromája a Sumátrai kávékra jellemző sötét, füstös és földes jegyek mellett egy nagyon erős, gyümölcsös ízzel egészül ki. Az ízprofilban erős és testes, de nem túl savas vagy keserű. Ez a kávé általában a teljes testű kávék kategóriájába sorolható, és magasabb koffeintartalmának köszönhetően kiváló reggeli serkentő. Az Aceh Gayo kávé termesztése kézzel történik, és a nedves feldolgozási módszerrel készül, amely során a kávébabokat a gyümölcsből kinyert hús eltávolítása után szárítják. Ez a feldolgozási módszer egyedülálló ízt ad a kávénak, és hozzájárul a jellegzetes aromához és ízhez. Az Aceh Gayo kávé különösen kedvelt azok között, akik szeretik a testes, erős és sötétebb kávékat, valamint azok között, akik szeretik a Sumátrai kávékat. Ez a kávé általában különböző pörkölési változatokban kapható, így ízlés szerint lehet választani az erősebb és sötétebb pörkölésű vagy a lágyabb és finomabb ízű kávék között.

Ezt a terméket még senki nem értékelte. Legyél Te az első!

Értékelést írok

Ennyi csillagot adok

Kérlek, értékeld a vásárolt terméket, 1-5 -ös skálán, ahol 5 a legjobb érték. Irreleváns, spam és trágár értékelések esetén moderálást alkalmazunk. Köszönjük neked, hogy pontos és részletes véleményeddel segíted más vásárlók döntéseit!