'
Regisztráció
15.000 Ft feletti vásárlás esetén lakossági vásárlóinknak a kiszállítás ingyenes! (Külföldi címre megrendeléseket nem fogadunk!)

Tifis snack beef jerky premium aged (érlelt ír marhából) chilis 40g

Cikkszám:
83177
EAN:
5999886802226
Tárhely:
A40-07-6
Bruttó egységár:
32 525 Ft/kg
Kiszerelés:
db (40 g)
Gyűjtő:
raklap=2520db, doboz=84db
ÁFA kulcs:
27%
Ne feledd, bruttó 15000 Ft feletti vásárlás
esetén ingyenesen szállítunk neked!
Bruttó ár: 1 301Ft
készleten < 10 db
db
  • Termékleírás és adatok
  • Hasonlók
  • Értékelések
  • Blog
  • Letöltések

Termékleírás

Kellemesen fűszerezett, természetes ízekben és nem utolsó sorban proteinben gazdag szárított marhacomb csíkok. A szárítási technológiából adódóan a húsból származó foszfát fehér színben megjelenhet a termék felületén, amely teljesen normális és egészségre nem ártalmas! Amennyiben más elváltozást tapasztal, azt kérjük, jelezze az ügyfélszolgálatunk elérhetőségén helyén. Sérült csomagolás esetén a védőgáz kiszökik a zacskóból és ez penészedéshez vezethet (fehér vagy zöld); kérjük ezért, hogy fogyasztás előtt feltétlenül győződjön meg arról, hogy a dobozban található zacskós csomagolás sértetlen. Először távolítása el a műanyag doboztetőt; ezt követően a doboz tetején található záró-membránt a membránfül függőlegesen felfelé húzásával tépje fel, vegye ki a zacskót a dobozból. A sértetlen csomagolás ellenőrzése céljábólból azt javasoljuk, hogy a doboz felbontását követően, vegye ki a zacskót a dobozból, helyezze a zacskót két tenyere közé és tenyereit finoman nyomja össze , ekkor sértetlen csomagolás esetén a zacskóban levő levegő a zacskós csomagolást kifeszíti; amennyiben úgy érzi, hogy a levegő szökik ki a zacskóból és / vagy nem érzi, hogy a zacskó a légmentes zárástól kifeszül, a csomagolás valószínűleg sérült.

Ezt a terméket még senki nem értékelte. Legyél Te az első!

Értékelést írok

Ennyi csillagot adok

Kérlek, értékeld a vásárolt terméket, 1-5 -ös skálán, ahol 5 a legjobb érték. Irreleváns, spam és trágár értékelések esetén moderálást alkalmazunk. Köszönjük neked, hogy pontos és részletes véleményeddel segíted más vásárlók döntéseit!