'
Regisztráció
Magyar
15.000 Ft feletti vásárlás esetén lakossági vásárlóinknak a kiszállítás ingyenes! (Külföldi címre megrendeléseket nem fogadunk!)

Ocutein forte kapszula 60 db

Cikkszám:
43029
EAN:
8594059734952
Tárhely:
A25-01-3
Bruttó egységár:
129 Ft/db
Kiszerelés:
doboz (60 db)
Gyűjtő:
gyujto=24doboz
ÁFA kulcs:
27%
Ne feledd, bruttó 15000 Ft feletti vásárlás
esetén ingyenesen szállítunk neked!
Bruttó ár: 7 713Ft
készleten < 10 doboz
doboz
  • Termékleírás és adatok
  • Hasonlók
  • Még ez is érdekelhet
  • Értékelések
  • Blog
  • Letöltések

Termékleírás

Lutein, Zeaxantin, omega-3 –zsírsav tartalmú kapszula vitaminokkal, nyomelemekkel - speciális, gyógyászati célra szánt tápszer. Különleges táplálkozási igény kielégítésére szolgáló, speciális gyógyászati célra szánt tápszer. Fogyasztása időskori szembetegség (pl. makula degeneráció) és az erős fénysugárzás oxidatív szemkárosító hatása esetén javasolt. Az OCUTEIN FORTE készítmény 15 mg luteint, többszörösen telítetlen omega-3 zsírsavakat, A- és B2-vitamint, valamint olyan vitaminokat és nyomelemeket (C- és E-vitamin, a cink, réz és szelén) tartalmaz, melyek hozzájárulnak a sejtek oxidatív stressz elleni védeleméhez. A készítmény jelentős DHA (dokozahexaénsav) és EPA (eikozapentaénsav) tartalmú halolajjal készült. A DHA a retina szerkezetének része, így szerepet játszik a normál látás fenntartásában. A Karotinoidokhoz tartozó lutein és zeaxantin főként a makula luteában találhatók magas koncentrációban, a makula alkotóelemei. A Vitamin és ásványianyag-komplex tagjai, a C- és E-vitamin, a cink, réz és szelén nyomelemek hozzájárulnak a sejtek oxidatív stressz elleni védelméhez. Az A- és B2-vitaminoknak normál látás fenntartásában van szerepük. Miért ajánlható a készítmény fogyasztása? - DHA és EPA tartalmú halolaj + karotinoid-komplex + a sejtek oxidatív védelmében szerepet játszó vitaminok és ásványi anyagok - 15 mg/kapszula LUTEIN tartalom - Többszörösen telítetlen omega-3 zsírsavakat is tartalmaz

Ezt a terméket még senki nem értékelte. Legyél Te az első!

Értékelést írok

Ennyi csillagot adok

Kérlek, értékeld a vásárolt terméket, 1-5 -ös skálán, ahol 5 a legjobb érték. Irreleváns, spam és trágár értékelések esetén moderálást alkalmazunk. Köszönjük neked, hogy pontos és részletes véleményeddel segíted más vásárlók döntéseit!

Legutóbb megtekintett termékek