'
Regisztráció
Magyar
15.000 Ft feletti vásárlás esetén lakossági vásárlóinknak a kiszállítás ingyenes! (Külföldi címre megrendeléseket nem fogadunk!)

Parasoftin sarokápoló krém 50 ml

Cikkszám:
93334
EAN:
5904966742941
Tárhely:
A09-02-4
Bruttó egységár:
54 720 Ft/l
Kiszerelés:
db (50 ml)
Gyűjtő:
doboz=20db
ÁFA kulcs:
27%
Ne feledd, bruttó 15000 Ft feletti vásárlás
esetén ingyenesen szállítunk neked!
Bruttó ár: 2 736Ft
készleten
db
  • Termékleírás és adatok
  • Hasonlók
  • Még ez is érdekelhet
  • Értékelések
  • Blog
  • Letöltések

Termékleírás

100 % természetes shea és cupuacu vajjal Regeneráló krém a nagyon száraz és igénybevett sarok és talp bőrének napi ápolására. Számos aktív és természetes összetevőt tartalmaz a regeneráló, tápláló és hidratáló hatás érdekében. Simítja, puhítja a bőrt, és erősíti annak irritációval szembeni természetes védelmét. Felfrissít, hűsít és komfortérzetet biztosít a sarok és talp bőrének. Használat: A krémet a sarok és a talp tiszta és száraz bőrén alkalmazza. Mindennapi alkalmazásra. A Parasoftin bőrhámlasztó zokni használata után is javasolt az alkalmazása a talpbőr teljes hámlasztási és regenerációs folyamatának a befejeződése után. Ellenjavallatok: A termék bármely összetevőjével szembeni túlérzékenység. Ingredients: Aqua, Urea, Caprylic/Capric Triglyceride, Isopropyl Myristate, Glycerin, Butyrospermum Parkii Butter, Para-num Liquidum, Glyceryl Stearate, PEG-100 Stearate, Cetearyl Alcohol, Theobroma Grandiflorum Seed Butter, Sodium Lactate, Betaine, Allantoin, Panthenol, Mel (Honey) Extract, Opuntia Ficus-Indica Extract, Pyrus Communis Fruit Extract, Passiflora Edulis Fruit Extract, Menthol, Propylene Glycol, Polyisobutene, Polyacrylate 13, Polysorbate 20, Sorbitan Isostearate, Citric Acid, Tocopherol Acetate, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin, Potassium Sorbate, Sodium Benzoate, Parfum, Citronellol.

Ezt a terméket még senki nem értékelte. Legyél Te az első!

Értékelést írok

Ennyi csillagot adok

Kérlek, értékeld a vásárolt terméket, 1-5 -ös skálán, ahol 5 a legjobb érték. Irreleváns, spam és trágár értékelések esetén moderálást alkalmazunk. Köszönjük neked, hogy pontos és részletes véleményeddel segíted más vásárlók döntéseit!

Legutóbb megtekintett termékek