'
Regisztráció
Magyar
15.000 Ft feletti vásárlás esetén lakossági vásárlóinknak a kiszállítás ingyenes! (Külföldi címre megrendeléseket nem fogadunk!)

Zafír fekete áfonya dr olajkapszula 60 db

Cikkszám:
39027
EAN:
5999529673961
Tárhely:
A25-01-4
Bruttó egységár:
100 Ft/db
Kiszerelés:
doboz (60 db)
Gyűjtő:
gyujto=12doboz
ÁFA kulcs:
27%
Ne feledd, bruttó 15000 Ft feletti vásárlás
esetén ingyenesen szállítunk neked!
Bruttó ár: 5 977Ft
készleten < 10 doboz
doboz
  • Termékleírás és adatok
  • Hasonlók
  • Még ez is érdekelhet
  • Értékelések
  • Blog
  • Letöltések

Termékleírás

A „ FEKETE ÁFONYA” kapszula kizárólag természetes anyagból, minőségileg gondosan ellenőrzött, Vaccinium mirtillus olajos kivonatának felhasználásával készül.

Hatóanyagok: flavonoidok, antocianidok, A-,C-,E-vitaminok

Hatásai: a szervezet minden pontján serkenti a kapilláris erek vérellátását. A keringést serkentő hatás a szemfenék érhálózatát épen tartva közvetetten és közvetlenül is segít az ideghártya regenerálásában, a látás javításában.

A flakon tartalma: 60 db „0” méretű DR bélben oldódó kapszula 600 mg-ra emelt beltartalommal, amely 20 mg természetes méhviasszal stabilizált. Erre a körülményre felhívjuk a méhészeti termékekre érzékeny fogyasztók figyelmét.

Javasolt fogyasztása: rendszeres fogyasztás napi 3 x1 kapszula

A termék tartósítószertől, színezék- és adalékanyagtól mentes természetes élelmiszer, mellékhatása nincs, de hosszabb kúra előtt, vagy bármilyen egészségügyi probléma esetén kérje ki kezelőorvosa véleményét!

Figyelmeztetés!

Gyermekek elől elzárva tartandó! A készítmény fogyasztása nem helyettesíti a változatos, kiegyensúlyozott, vegyes étrendet és az egészséges életmódot. A javasolt napi adagot ne lépje túl!

Összetétel: Fekete áfonya ( Vaccinium mirtillus) macerátum

Ezt a terméket még senki nem értékelte. Legyél Te az első!

Értékelést írok

Ennyi csillagot adok

Kérlek, értékeld a vásárolt terméket, 1-5 -ös skálán, ahol 5 a legjobb érték. Irreleváns, spam és trágár értékelések esetén moderálást alkalmazunk. Köszönjük neked, hogy pontos és részletes véleményeddel segíted más vásárlók döntéseit!

Legutóbb megtekintett termékek