Termékleírás
Ropogós Panírmorzsa. Nettó tömeg: 200g (+/-5g).
Mi magyarok mindent kirántunk. Életmódváltás idején se legyen ez másképp! Készíts egy finom szelet rántott húst! *A magas keményítő tartalmú általános gluténmentes lisztekhez képest kb. 40%-kal csökkentett szénhidrát tartalmú termék.
Elkészítés: a sózott, borsozott húst paleo lisztbe (pl. szezámliszt, mandulaliszt, tápióka liszt) forgatjuk, felvert tojásba mártjuk, majd megforgatjuk a paleo panírmorzsában és zsiradékban készre sütjük (először pár perc alatt nagy fokozaton, majd mérsékelve). A hagyományos panírnál kicsit világosabbra sül. Alkalmas fasírtok sűrítésére, májgombóchoz vagy galuska levesbetétnek is. Átlag 8 db húshoz. Apróbb, finomabb szemcséhez kávédarálón őröld le kicsit.
Összetevők: cassava dara, őrölt hántolt mandula, sárgalenmag liszt
Szezámmagot és dióféléket felhasználó üzemben készült. Száraz, hűvös helyen tartandó. Származási hely: EU
Átlagos tápérték 100g lisztkeverékben: Energia kj: 979,8; Energia kcal: 233,2; Zsír: 8,7g; amelyből telített zsírsavak: 0,1g; Szénhidrát: 29,4g amelyből cukor 5,5g; Fehérje: 8,6g; Só: 0g; Rost: 11,3g