'
Regisztráció
Magyar
15.000 Ft feletti vásárlás esetén lakossági vásárlóinknak a kiszállítás ingyenes! (Külföldi címre megrendeléseket nem fogadunk!)

Pharmacoidea mentalfitol noni komplex por 100 g

Cikkszám:
50021
EAN:
5999885435296
Tárhely:
A22-05-3
Bruttó egységár:
47 220 Ft/kg
Kiszerelés:
db (100 g)
ÁFA kulcs:
27%
Ne feledd, bruttó 15000 Ft feletti vásárlás
esetén ingyenesen szállítunk neked!
Bruttó ár:
5 246Ft
4 722Ft
készleten < 10 db
db
  • Termékleírás és adatok
  • Hasonlók
  • Még ez is érdekelhet
  • Értékelések
  • Blog
  • Letöltések

Termékleírás

Gazdag C- és B3-vitaminban, vasban, káliumban, az antioxidatív hatású lignanokban és b-szitoszterolban. Természetes úton támogatja a máj és az immunrendszer működését. A máriatövis a leghatékonyabb májvédő gyógynövények egyike, a cékla kimagasló flavonoid- és rosttartalma miatt valóságos szupernövény. A kurkuma és a gyömbér hozzájárul a szervezet oxidatív stresszel szembeni védekezéséhez és az immunrendszer normális működéséhez. A kurkuma ezen felül támogatja az idegrendszer egészséges működését is. A hamis százszorszép (eclipta alba) hozzájárul a normális májfunkciókhoz és az idegrendszer kiegyensúlyozott működéséhez. Fogyasztási javaslat: napi 5 g (~1 teáskanál) önmagában vagy élelmiszerbe keverve.

Ezt a terméket még senki nem értékelte. Legyél Te az első!

Értékelést írok

Ennyi csillagot adok

Kérlek, értékeld a vásárolt terméket, 1-5 -ös skálán, ahol 5 a legjobb érték. Irreleváns, spam és trágár értékelések esetén moderálást alkalmazunk. Köszönjük neked, hogy pontos és részletes véleményeddel segíted más vásárlók döntéseit!