'
Regisztráció
15.000 Ft feletti vásárlás esetén lakossági vásárlóinknak a kiszállítás ingyenes! (Külföldi címre megrendeléseket nem fogadunk!)

Ecoegg mosógépfertőtlenítő 1 db

Cikkszám:
59482
EAN:
5060558050198
Tárhely:
A03-03-5
Gyűjtő:
doboz=12db
ÁFA kulcs:
27%
Ne feledd, bruttó 15000 Ft feletti vásárlás
esetén ingyenesen szállítunk neked!
Bruttó ár: 1 963Ft
készleten < 10 db
db
  • Termékleírás és adatok
  • Hasonlók
  • Értékelések
  • Blog
  • Letöltések

Termékleírás

Tisztítsd a mosógéped belülről kifelé-Eltávolítja a mosószer, illetve vízkőlerakódásokat-Megszünteti a gépben lévő kellemetlen szagokat A mosógépnek szüksége van rendszeres, alapos belső tisztításra ahhoz, hogy jól és hatékonyan tudjon hosszútávon működni.Az ecoegg Detox Mosógép Tisztító Tabletta igazán alapos mosást, belső tisztítást ad a mosógépednek még olyan helyeken is, amit te nem látsz. Eltávolítja a mosószermaradványokat a résekből és zeg-zugokból is, ezzel megszüntetve a mosógépben időnként megjelenő kellemetlen szagokat. Így lesz újból csillogóbb, tisztább és ’boldogabb’ mosógéped.

Vásárlói értékelések

5,0
(2 értékelés alapján)
Moncsi
2019. 12. 29.
Nagyné
2019. 11. 21.
Előnyök: Egyszerű használat
Hátrányok: Nem tapasztaltam
Az ecoegg mosótojást közel egy éve használom nagy megelégedettséggel. Eddig csak citromsavat vagy trisót használtam  a mosógép tisztításhoz. A mosógép-tisztító tablettával is nagyon elégedett vagyok. Tiszta és illatos a gép. A dob sem volt soha ilyen fényes kívül- belül csak új korában. (Most 8 éves.) Nálunk nagyon kemény a víz így lehet sűrűbben kell majd használni, de ennek ellenére bátran ajánlom a terméket.

Értékelést írok

Ennyi csillagot adok

Kérlek, értékeld a vásárolt terméket, 1-5 -ös skálán, ahol 5 a legjobb érték. Irreleváns, spam és trágár értékelések esetén moderálást alkalmazunk. Köszönjük neked, hogy pontos és részletes véleményeddel segíted más vásárlók döntéseit!

Legutóbb megtekintett termékek