'
Regisztráció
15.000 Ft feletti vásárlás esetén lakossági vásárlóinknak a kiszállítás ingyenes! (Külföldi címre megrendeléseket nem fogadunk!)

Ecoegg mosótojás 210 friss pamut 1 db

Cikkszám:
59878
EAN:
609613813108
Tárhely:
A03-03-5
Gyűjtő:
doboz=12db
ÁFA kulcs:
27%
Ne feledd, bruttó 15000 Ft feletti vásárlás
esetén ingyenesen szállítunk neked!
Bruttó ár:
6 801Ft
6 461Ft
készleten < 10 db
db
  • Termékleírás és adatok
  • Hasonlók
  • Értékelések
  • Blog
  • Letöltések

Termékleírás

Szeretnél környezetbarát módon és vegyszermentesen mosni?Ecoegg mosótojás a jelenleg leggazdaságosabb bio mosási lehetőség.Egy vegyszermentes és körnzeyetbarát mosás kevesebb mint 12,50 Ft-ba kerül (kiszereléstől függően). Az Angol Ekcéma Szövetség és független laboratoriumok által bevizsgált termék.Nem irritálja a bőrt, és maradéktalanul kimosódik a textilből, ezért ekcéma problémákkal küzdő gyerekeknek és felnőtteknek igen ajánlott.Hipoallergén – nem tartalmaz semmilyen káros összetevőt (kemikáliát, kőolaj származékot, optimalizáló adalékanyagot, fehérítőszereket)Felnőtt és gyermek ruhák mosásához egyaránt kiválóan alkalmas.Az Ecoegg mosótojás külső burkolata 100%-ban újrahasznosított, rugalmas gumiból készült, amely nem tesz kárt a mosógéped dobjában.Kiszerelés: 54/210/720 mosásra elegendő ásványi és tisztítószer golyócskákEgy átlagos család3 havi adagja az 54 mosásos,1 éves adagja a 210 mosásos és3 éves adagja a 720 mosásos kiszerelés.Az Ecoegg mosótojás, tudományosan kifejlesztett, szabadalmaztatott tisztítógolyókat tartalmaz.2 féle tisztítógolyó van a mosótojásban:Sötét színű: egy kristályos ásványi anyag (turmalin), ez segíti a szennyeződés eltávolítását a textilszálak közül.Fehér színű: mosószóda alapú tisztítóanyagból álló golyók. Ezek ionizálják a vízben található oxigénmolekulákat, így azok a textilszálak közé tudnak hatolni, ezzel a módszerrel távolítják el a textilszálak közül a szennyeződést. A mosás a színek kifakítása/károsítása nélkül történik.A kétfajta golyó együttes használatával érhető el a legjobb mosási eredmény, melyet tudományos vizsgálatok igazolnak.Használata rendkívül egyszerű: helyezd a golyókat az Ecoegg mosótojásba és helyezd a tojást a mosógéped dobjába.Öblítő használatára nincs szükség, ugyanis az ionizált oxigénmolekulák megemelik a víz PH értékét, vagyis vízlágyító hatása van.Alacsony hőfokon is hatékonyan használható.Színes és fehér ruhákhoz illetve ‘kényes’ textíliákhoz egyaránt használható.Max. 60 fokon használd! Ruhák kifőzéséhez ne használdMosási tippek:Ne tömbd meg a mosógép dobját, hogy a mosótojás kényelmesen mozoghasson a mosás során.Ha illatot szeretnél a mosott ruhához adni, használd az Ecoegg Öblítőt.Az Ecoegg első használata előtt érdemes a mosógépet alaposan kitisztítani, egy 90 fokos tisztító mosás (+ ecet) segítségével vagy az Ecoegg Mosógéptisztító tablettával.

Ezt a terméket még senki nem értékelte. Legyél Te az első!

Értékelést írok

Ennyi csillagot adok

Kérlek, értékeld a vásárolt terméket, 1-5 -ös skálán, ahol 5 a legjobb érték. Irreleváns, spam és trágár értékelések esetén moderálást alkalmazunk. Köszönjük neked, hogy pontos és részletes véleményeddel segíted más vásárlók döntéseit!

Legutóbb megtekintett termékek