'
Regisztráció
Magyar
15.000 Ft feletti vásárlás esetén lakossági vásárlóinknak a kiszállítás ingyenes! (Külföldi címre megrendeléseket nem fogadunk!)

The Gentle Nut kesudióital vaníliás 1000 ml

Cikkszám:
94717
EAN:
8010024004238
Tárhely:
A44-08-2
Bruttó egységár:
1 193 Ft/l
Kiszerelés:
db (1 000 ml)
Gyűjtő:
doboz=6db
ÁFA kulcs:
27%
Ne feledd, bruttó 15000 Ft feletti vásárlás
esetén ingyenesen szállítunk neked!
Bruttó ár: 1 193Ft
készleten
db
  • Termékleírás és adatok
  • Hasonlók
  • Még ez is érdekelhet
  • Értékelések
  • Blog
  • Letöltések

Termékleírás

A THE GENTLE NUT növényi alapú italkínálatunk több különböző receptből álló, minden vásárlói igényt kielégítő termékkör, melynek fő összetevője a kesudió. Ez a dióféle mely gabonafélékkel (zab), gyümölcsökkel (banán, kókusz) keverve, más dió (mogyoró), vanília felhasználásával sok innovatív és hagyományos keveréket eredményez, amely minden ízlést kielégít. A Gentle Nut növényi alapú italok nemcsak finomak, de táplálóak is. A kesudió szuperélelmiszernek tekinthető és tökéletes szövetségese az egészséges, kiegyensúlyozott étrendnek, gazdag vitaminokban és egészséges zsírokban, valamint jó hatással van a csontok egészségére, az idegrendszerre, a szív- és érrendszerre. A kesudió egészségre gyakorolt jótékony hatásai végtelenek, ezeket aknázhatják ki azzal, hogy a különféle keverékeknek köszönhetően még finomabbá teszik, hogy mindenki ízlése szerint találhasson magának valót. Vegán, gluténmentes, laktózmentes, alacsony cukortartalmú, GMO mentes, halal. Hűvös és száraz helyen tárolandó. Csavarja le a kupakot, majd csavarja vissza, és használat előtt jól rázza fel. Felbontás után hűtőszekrényben tárolandó és 4 napon belül felhasználandó. Összetevők: víz, nádcukor, kesudió (3%), savanyúságot szabályozó anyag (kálium-foszfát), kalcium (kalcium-karbonát), tengeri só, természetes vanília aroma, stabilizátorok (gellángumi, guargumi). Szóját, mogyorót, mandulát, tejet, diót, kesudiót, pisztáciát felhasználó üzemben készült. Nyomokban más dióféléket is tartalmazhat.

Ezt a terméket még senki nem értékelte. Legyél Te az első!

Értékelést írok

Ennyi csillagot adok

Kérlek, értékeld a vásárolt terméket, 1-5 -ös skálán, ahol 5 a legjobb érték. Irreleváns, spam és trágár értékelések esetén moderálást alkalmazunk. Köszönjük neked, hogy pontos és részletes véleményeddel segíted más vásárlók döntéseit!