'
Regisztráció
Magyar
15.000 Ft feletti vásárlás esetén lakossági vásárlóinknak a kiszállítás ingyenes! (Külföldi címre megrendeléseket nem fogadunk!)

Nutrilab omega 3-6-9 500 mg 90x 90 db

Cikkszám:
47158
EAN:
3830031272025
Tárhely:
A24-05-6
Bruttó egységár:
37 Ft/db
Kiszerelés:
doboz (90 db)
Gyűjtő:
gyujto=10doboz
ÁFA kulcs:
27%
Ne feledd, bruttó 15000 Ft feletti vásárlás
esetén ingyenesen szállítunk neked!
Bruttó ár: 3 343Ft
készleten
doboz
  • Termékleírás és adatok
  • Hasonlók
  • Még ez is érdekelhet
  • Értékelések
  • Blog
  • Letöltések

Termékleírás

Felhasználási javaslat: Omega 3-6-9 kapszulát ajánlott minden főétkezés előtt tetszőleges mennyiségű folyadékkal bevenni. Tárolásra vonatkozó feltételek: A készítmény jól elzárva, száraz és 25 C alatti hőmérsékleten tárolandó. Figyelmeztetés: A terméket gyermekek elől gondosan el kell zárni! Az étrend-kiegészítő nem helyettesíti a kiegyensúlyozott és változatos étrendet és az egészséges életmódot. Figyelmeztetés: Az ajánlott napi fogyasztási mennyiséget nem szabad túllépni! Halolaj, ligetszépe olaj és szűz olívaolaj kapszula Napi adag 2 kapszula RDA* 6 kapszula RDA* Halolaj Ebből: EPA DHA 710 mg 128 mg 85 mg 2130mg 383mg 256mg Ligetszépe olaj Ebből: GLA (gamma-linolénsav) 210 mg 19 mg 630mg 57mg Szűz olívaolaj 70 mg 210mg E vitamin (alfa-tokoferol) 10 mg 83% 30mg 250% RDA* Ajánlott napi bevitel Összetevők: halolaj, ligetszépeolaj, szűz olívaolaj, E vitamin, zselatin, D-alfa-tokoferol, glicerin (nedvesítőszer), víz Az EPA és DHA telítetlen zsírsavak hozzájárulnak a szív megfelelő működéséhez. A kedvező hatás 250mg EPA és DHA napi bevitelével érhető el. Tartalom: 90 db kapszula Kapszula súlya: 700 mg Nettó tömeg: 63 g Ajánlott napi mennyiség: Naponta 2-6 kapszula Omega 3-6-9 fogyasztása ajánlott. Naponta 2-6 kapszula Omega 3-6-9 fogyasztása ajánlott. Minden főétkezés előtt tetszőleges mennyiségű folyadékkal bevenni. Az Omega zsírsavak esszenciális zsírsavak. Ez azt jelenti, hogy a szervezetünk nem képes előállítani ezeket, holott elengedhetetlenek a szervezet egészséges működéséhez. Azonban ezek az értékes zsírsavak csak nagyon kevés természetes élelmiszerben fordulnak elő, ráadásul, ezek olyanok, melyek nem szerepelnek gyakran a magyar konyha és a magyar gasztronómia mindennapi palettáján. Ezért szükséges a pótlásuk! Omega 3 zsírsavak szerepet játszanak: a szívbetegségek kialakulásának csökkentésében, a vérsűrűség csökkentésében vérnyomás csökkentésében a vér triglicerid szintjének csökkentésében az erek rugalmasságának megőrzésében a szem retina egészségének megőrzésében, így a látás javításában a bőr nedvességtartalmának, puhaságának fokozásában Omega-6 zsírsavak hiánya az alábbi tüneteket okozhatja: bőr-, és szemszárazság,hajhullás bőrön keresztüli vízveszteség, zsíros máj veseleállás tanulási problémák hangulatingadozás koncentrációzavarok hiperaktivitás lecsökkent hormontermelés immunrendszeri-, és ízületi problémák,gyakori fertőzések lassuló sebgyógyulás szívritmus-, és emésztési zavarok Az Omega-9 zsírsavak pedig egészségesen tartják a szív-és érrendszert, és optimális szinten tartják a koleszterinszintet. Ezen kívül erősítik az immunrendszert, és segítenek az egészséges vércukorszint megőrzésében. Az étrend-kiegészítő nem helyettesíti a kiegyensúlyozott és változatos étrendet és az egészséges életmódot.

Ezt a terméket még senki nem értékelte. Legyél Te az első!

Értékelést írok

Ennyi csillagot adok

Kérlek, értékeld a vásárolt terméket, 1-5 -ös skálán, ahol 5 a legjobb érték. Irreleváns, spam és trágár értékelések esetén moderálást alkalmazunk. Köszönjük neked, hogy pontos és részletes véleményeddel segíted más vásárlók döntéseit!

Legutóbb megtekintett termékek