'
Regisztráció
15.000 Ft feletti vásárlás esetén lakossági vásárlóinknak a kiszállítás ingyenes! (Külföldi címre megrendeléseket nem fogadunk!)

Reprox férfiaknak 120 db

Cikkszám:
85129
EAN:
5999860758013
Tárhely:
A32-05-2
Bruttó egységár:
108 Ft/db
Kiszerelés:
doboz (120 db)
ÁFA kulcs:
27%
Ne feledd, bruttó 15000 Ft feletti vásárlás
esetén ingyenesen szállítunk neked!
Bruttó ár: 13 017Ft
készleten < 10 doboz
doboz
  • Termékleírás és adatok
  • Hasonlók
  • Értékelések
  • Blog
  • Letöltések

Termékleírás

Komplex hatóanyag-tartalmú étrend-kiegészítő férfiaknak a normál spermaképződéshez(1) és a normál termékenység fenntartásához(2) vitaminokkal, aminosavakkal, ásványi anyagokkal, nyomelemekkel és növényi kivonatokkal. A szelén részt vesz a normál spermaképződésben, hozzájárul az immunrendszer és a pajzsmirigy normál működéséhez, valamint a sejtek oxidatív stresszel szembeni védelméhez. A cink szerepet játszik a normál termékenység és szaporodás fenntartásában, hozzájárul a normál DNS-szintézishez, a vér normál tesztoszteronszintjének fenntartásához, az immunrendszer normál működéséhez, a sejtek oxidatív stresszel szembeni védelméhez, valamint szerepet játszik a sejtosztódásban. Az E-vitamin hozzájárul a sejtek oxidatív stresszel szembeni védelméhez. A magnézium szerepet játszik a sejtosztódásban és a normál fehérjeszintézisben. A D-vitamin szerepet játszik a sejtosztódásban. Az A-vitamin szerpet játszik a sejtek differenciálódásában. A B6-vitamin hozzájárul a hormonális aktivitás szabályozásához, az immunrendszer normál működéséhez, valamint részt vesz a normál fehérje és glikogén anyagcserében. A folát részt vesz a normál aminosav-szintézisben, szerepet játszik a sejtosztódásban, valamint hozzájárul a normál vérképződéshez. A REPROX ® - FÉRFIAKNAK – tartalmaz ezen felül L-arginint, L-karnitint, glutationt, koenzim Q10-et és olyan speciális növényi kivonatokat mint a sáfrány és a maca gyökér. FIGYELMEZTETÉS: Az e´trend-kiege´szi´to?k fogyaszta´sa nem helyettesi´ti a va´ltozatos, kiegyensu´lyozott, vegyes e´trendet e´s az ege´szse´ges e´letmo´dot. A napi aja´nlott mennyise´get ne le´pje tu´l! Ne szedje a ke´szi´tme´nyt, ha az o¨sszetevo?k ba´rmelyike´re e´rze´keny, allergia´s! Halat, ra´kfe´le´t, mogyoro´t e´s dio´fe´le´ket is feldolgozo´ u¨zemben ke´szu¨l. Gyermekekto?l elza´rva tartando´! Adagolás: Felnőtt férfiaknak napi 4 kapszulát, étkezés közben bő folyadékkal bevenni."

Ezt a terméket még senki nem értékelte. Legyél Te az első!

Értékelést írok

Ennyi csillagot adok

Kérlek, értékeld a vásárolt terméket, 1-5 -ös skálán, ahol 5 a legjobb érték. Irreleváns, spam és trágár értékelések esetén moderálást alkalmazunk. Köszönjük neked, hogy pontos és részletes véleményeddel segíted más vásárlók döntéseit!

Legutóbb megtekintett termékek